Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η G.Skill ανακοίνωσε την νέα σειρά Trident Z Royal, με RGB φωτισμό και... κρύσταλλα

    Η G.Skill ανακοίνωσε μια νέα σειρά μνημών η οποία προσπαθεί να ξεχωρίσει, όχι μόνο μέσω των υψηλών επιδόσεων που προσφέρει, αλλά και οπτικά. Η νέα σειρά G.Skill Trident Z Royal πάει ένα βήμα πιο πέρα το θέμα της εμφάνισης, ενσωματώνοντας πέρα από τον RGB φωτισμό και μια κρυσταλλικής μορφής μπάρα, για την ακόμα πιο εντυπωσιακή διάθλαση του ενσωματωμένου RGB φωτισμού.

     

    Η κρυσταλλικής μορφής μπάρα προσδίδει μια κάποια αισθητική πολυτέλειας στα DIMM modules της σειράς Trident Z Royal σε συνδυασμό με το heatspreader από αλουμίνιο σε χρυσή ή ασημί απόχρωση. Σε συνδυασμό με τις οκτώ διαφορετικές και πλήρως προγραμματιζόμενες ζώνες RGB φωτισμού, η G.Skill θεωρεί ότι ο κάτοχος των μνημών μπορεί να δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα υψηλής αισθητικής τελικό αποτέλεσμα.

     

    trident-z-royal-silver.jpg

     

    trident-z-royal-gold.jpg

     

     

     

    Όσον αφορά τις μνήμες ως μνήμες, αυτές θα διατίθενται σε συχνότητες λειτουργίας από 3000MHz έως και 4600MHz και σε σετ των 2, 4 ή 8 DIMM με χωρητικότητες από 16GB έως και 128GB. υποστηρίζεται επίσης XMP 2.0 για εύκολο υπερχρονισμό τους. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις προσφερόμενες επιλογές.

     

    G.Skill Trident Z Royal specs.png

     

    Οι μνήμες θα ξεκινήσουν να διατίθενται από τον επόμενο μήνα.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.