Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Hewlett Packard ανακαλεί 50000 μπαταρίες φορητών υπολογιστών

    Προβληματικές μπαταρίες οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ακόμα και φωτιά, φαίνεται να είναι τοποθετημένες σε κάποιους από τους φορητούς υπολογιστές της Hewlett Packard. Για τον λόγο αυτό, η εταιρία προχωράει σε αντικατάσταση 50000 μπαταριών. Οι χρήστες φορητών υπολογιστών Hewlett Packard θα πρέπει να τσεκάρουν την μπαταρία τους και εφόσον δουν ότι αυτή θα πρέπει να αντικατασταθεί, να προχωρήσουν σε μια διαδικασία που έχει σκοπό την απενεργοποίησή της και εν συνεχεία να έρθουν σε επαφή με την εταιρία.

     

    Πρώτα από όλα να πούμε ότι τα μοντέλα που επηρεάζονται είναι τα παρακάτω και σύμφωνα με την Hewlett Packard, αφορά υπολογιστές που πωλούνταν παγκοσμίως, από τον Δεκέμβριο του 2015 έως και τον Δεκέμβριο του 2017. Αν ο υπολογιστής σας βρίσκεται στην παρακάτω λίστα, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η μπαταρία του χρειάζεται αντικατάσταση. Η εταιρία έχει κυκλοφορήσει και σχετική εφαρμογή, η οποία αναλαμβάνει να ελέγξει το αν η μπαταρία ανήκει στις προβληματικές παρτίδες και θα πρέπει να αντικατασταθεί. Την εφαρμογή μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ(.exe αρχείο).

     

    ProBook HP Probook 640 G2 HP ProBook 640 G3
    HP ProBook 645 G2 HP ProBook 645 G3
    HP ProBook 650 G2 HP ProBook 650 G3
    HP ProBook 655 G2 HP ProBook 655 G3
    ZBook HP ZBook 17 G3 HP ZBook 17 G4
    HP ZBook Studio G3
    x360 HP x360 310 G2
    Pavilion HP Pavilion x360
    Envy HP ENVY m6
    11

    HP 11 Notebook PC

     

    Επειδή σε πολλά από τα παραπάνω μοντέλα, η μπαταρία δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τον χρήστη, θα πρέπει αυτός να επικοινωνήσει με την εταιρία και να επιστρέψει όλο το σύστημα στην Hewlett Packard, η οποία αναλαμβάνει να καλύψει τα έξοδα της νέας μπαταρίας και της αντικατάστασής της παλιάς.

     

    Η Hewlett Packard καλεί επίσης όσους χρήστες επιβεβαιώσουν ότι η μπαταρία τους χρειάζεται αντικατάσταση, να περάσουν μια ειδική έκδοση του BIOS, η οποία επιτρέπει την ενεργοποίηση του "Battery Safety Mode". Με την ενεργοποίησή του, η μπαταρία αδειάζει και δεν ξανά φορτίζει, μέχρι την απενεργοποίηση του "Battery Safety Mode".. Με αυτόν τον τρόπο κάποιος μπορεί να συνεχίσει να χρησιμοποιεί το μηχάνημα, με ασφάλεια, έχοντάς το συνδεδεμένο με την πρίζα.

     

    Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μεταβείτε στην παρακάτω ιστοσελίδα:

    HP Notebook Computer and Mobile Workstation Battery Safety Recall and Replacement Program


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.