Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η HP ανακοίνωσε δύο νέα Pavilion All-in-One PCs

    Η HP ανακοίνωσε δύο νέα Pavilion All-in-One PCs, τα οποία υπόσχονται να φέρουν "στυλ και απόδοση στο κέντρο του σπιτιού σας".

     

    Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις :

    Η μία με προαιρετική οθόνη αφής με ανάλυση είτε Full HD (1920x1080px) είτε Quad HD (2560x1440px) σε διαστάσεις των  23.8" και 27"και η άλλη με ανάλυση Full HD (1920x1080px) χωρίς δυνατότητα αφής αλλά με σχεδόν καθόλου bezels.

     

    HP-Pavilion-All-in-One-1-760x500.jpg

     

    Βασικά χαρακτηριστικά :

     

    • Επεξεργαστές μεχρι και τους έκτης γενιάς Intel Core™ i7 με προαιρετική κάρτα γραφικών NVIDIA GT 930A ή επεξεργαστές έβδομης γενιάς AMD A10.
    • Αποθηκευτικό χώρο από 1TB μέχρι και  3TB με προαιρετικό υβριδικό σκληρό 1TB SSHD.
    • Μνήμη RAM μέχρι 16GB
    • Ήχος από την B&O PLAY και μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία 
    • Προαιρετική κάμερα Intel RealSense για αυξημένη ασφάλεια με το Windows Hello. Επιτρέπει και την αναγνώριση χειρονομιών για τον έλεγχο του PC.

     

    hp-pavilion-aio-2016-03_story.jpg

     

     

    Στα μοντέλα που δεν διαθέτουν bezels η HP παρέχει την Privacy Camera, η οποία πετάγεται με ένα μηχανισμό με ελατήριο και πατώντας τη προς το εσωτερικό της οθόνης απενεργοποιείτε και αυτή και το ενσωματωμένο μικρόφωνο για περισσότερη ασφάλεια των δεδομένων σας.

     

    Υπάρχει επίσης μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων θυρών. Μπορείτε να επιλέξετε θύρες USB 3.0 Type C για γρήγορη φόρτιση, USB 3.0, USB 2.0, HDMI out, LAN, audio jack, και έναν αναγνώστη καρτών 3 σε 1.

     

    hp-pavilion-aio-2016-02.jpg

     

    Η HP δήλωσε ότι τα Pavilion All-in-One των 27" θα έχουν τιμή που θα ξεκινάει από τα 999.99 δολάρια με διαθεσιμότητα από τις  3 Ιουλίου. Τα μοντέλα των 23.8" θα ξεκινάνε από τα 699.99 δολάρια και θα είναι διαθέσιμα από τις  10 Ιουλίου.

     

     

    Πηγή : neowin

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.