Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η HP ανακοινώνει νέα προιόντα και αποκαλύπτει την ημερομηνία διάθεσης της R9 380

    .
    Η HP συνεχίζει να στηρίζει την αγορά των desktops και υπόσχεται με την νέα της σειρά να δώσει πνοή στην κατηγορία. Τα προϊόντα αυτά απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν ένα desktop σύστημα και καλύπτουν μεγάλο φάσμα της αγοράς. Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά στην σειρά Pavilion All-in-One PCs για αυτούς που ζητούν ένα μικρών διαστάσεων και κομψό σύστημα, στην σειρά HP Pavilion Tower η οποία αποτελείται από μαύρους πύργους με πλήθος επιλογών για να το προσαρμόσει ο αγοραστής στις ανάγκες τους, στην σειρά HP ENVY Tower για όποιον ζητάει κάτι πιο ποιοτικό και με ιδιαίτερα προσεγμένη εμφάνιση, την σειρά HP ENVY Phoenix Tower που απευθύνεται στους gamers και την σειρά HP Spectre Studio Display για όσους θέλουν μια κινηματογραφική εμπειρία από το σύστημά τους με οθόνες υπερυψηλής ανάλυσης 4K.

     

    HP desktop

     

    Η σειρά Pavilion All-in-One PCs θα χρησιμοποιεί 4ης γενιάς Intel επεξεργαστές από Celeron και i3 έως i7 ή επόμενης γενιάς(πιθανόν εννοεί Godavari) AMD A10 και A8 APUs, θα διαθέτει HDMI out για σύνδεσης δεύτερης οθόνης, USB 3.0 και USB 2.0 θύρες καθώς και 3-in-1 media card reader και B&O Play audio. Στις επιλογές όσον αφορά την κάρτα γραφικών βλέπουμε για πρώτη φορά να γίνεται αναφορά σε δύο νέες mobile κάρτες της σειράς 300, τις AMD Radeon R7 A330 και A360. Ο αποθηκευτικός χώρος θα φτάνει τα 3TB ενώ θα διατίθενται με οθόνες των 21,65'' 23'' ή 27''.

     

    Η σειρά HP Pavilion Tower θα προσθέτει στις παραπάνω επιλογές και A4 APUs, ενώ στις επιλογές γραφικών κάποιος θα μπορεί να μείνει με τα ενσωματωμένα των επεξεργαστών ή να επιλέξει κάποια ξεχωριστή κάρτα γραφικών, με κορυφαία επιλογή την GTX 745 της Nvidia. Θύρες USB 2.0 και έως τέσσερις USB 3.0, HDMI, DVI (Intel), VGA (AMD) και 7-in-1 media card reader περιλαμβάνονται στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά. Επιπλέον περιλαμβάνεται και B&O Play Audio Control για καλύτερο ήχο σε ταινίες, μουσική ή φωνή.

     

    Οι σειρές HP ENVY Tower και HP ENVY Phoenix Tower έρχονται με επεξεργαστές i5 και i7 τέταρτης γενιάς της Intel ή A8 έως και FX της AMD, ενώ στις κάρτες γραφικών, οι επιλογές φτάνουν έως την GTX 980 από την NVidia και την AMD R9 380 από την AMD. Στον τομέα της αποθήκευσης οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν σκληρό δίσκο έως και 3TB καθώς και SSD έως 512GB, αλλά και επιλογή για RAID. Στην περίπτωση της σειράς HP ENVY Phoenix Tower οι επεξεργαστές της Ιntel είναι ξεκλείδωτοι, ενώ το σύστημα ψύξης είναι κλειστό κύκλωμα υδρόψυξης. Bang & Olufsen Audio θύρες USB 2.0 και έως τέσσερις USB 3.0, HDMI, DVI (Intel), VGA (AMD) και 7-in-1 media card reader περιλαμβάνονται στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

     

    Τέλος, η σειρά HP Spectre Studio Display έρχεται με οθόνη 32'' ανάλυσης 3840 x 2160 και γωνίες θέασης των 178 μοιρών. Η οθόνη είναι βελτιστοποιημένη ώστε να παρέχει άριστο οπτικό αποτέλεσμα ακόμα και στην περίπτωση upscaled HD, Full HD ή Quad HD υλικού. Έξι ηχεία και multi-source picture-in-picture (PiP) και picture-by-picture (PbP) τεχνολογίες προσφέρουν εξαιρετικό ήχο και επιπλέον δυνατότητες στους χρήστες. HDMI 2.0, HDMI 1.4 με MHL, Display Port και μία USB θύρα περιλαμβάνονται στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά.

     

    Η σειρά HP Pavilion All-in-One PCs αναμένεται να είναι διαθέσιμη στις 28 Ιουνίου με τιμές $649.99 και $699.99 για τα 21,5'' και 23'' αντίστοιχα. Οι σειρές HP Pavilion, HP ENVY και HP ENVY Phoenix Towers αναμένεται να είναι διαθέσιμες ήδη από τις 10 Ιουνίου με τιμές που θα ξεκινάνε αντίστοιχα από $449.99, $699.99 και $899.99. Η σειρά HP Spectre Studio Display θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Μαΐου με τιμές που θα ξεκινάνε από τα $999.99. Οι διαθεσιμότητες αναφέρονται στην Αμερικάνικη αγορά και το online κατάστημα της HP.

     

    Από τα παραπάνω, όπως αναφέρθηκε και αρχικά, μαθαίνουμε την ημερομηνία διαθεσιμότητας της R9 380 της AMD. Αυτή λοιπόν θα πρέπει να είναι διαθέσιμη ήδη από τις 10 Ιουνίου.

     

    Τέλος στο CodeXL 1.7 της AMD μαθαίνουμε κάποιες σημαντικές τελευταίες πληροφορίες για το Fiji. Πρώτον, το Fiji είναι πολύ κοντά στην διάθεσή του στην αγορά, θα έχει την ίδια αρχιτεκτονική με τα Tonga και Carrizo και ουσιαστικά με βάση το 7300 που αναγράφεται, είναι το ίδιο με το γνωστό μας Bermuda.

     

    AMD Fiji CodeXL leak


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.