Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η HTC ξεκίνησε τη διαθεσιμότητα του HTC Vive

    Λίγο μετά την έναρξη της διαθεσιμότητας του Oculus Rift, αυτή την εβδομάδα η HTC άρχισε να αποστέλλει το HTC Vive σε όσους είχαν σπεύσει να το προ παραγγείλουν, πληρώνοντας τα $799 που κοστίζει η συσκευή, μαζί με δύο αισθητήρες θέσης και δύο ασύρματα χειριστήρια.

     

    Το HTC Vive αποτελεί προϊόν συνεργασίας της HTC με την Valve και μαζί με το Oculus Rift είναι τα δύο VR Headsets που βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το HTC Vive διαθέτει δύο οθόνες OLED των 1080x1200 pixels, μία για κάθε μάτι, με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και οπτικό πεδίο των 110 μοιρών. Διαθέτει γυροσκόπιο, επιταχυνσιόμετρο και αισθητήρα θέσης λέιζερ, ενώ με την βοήθεια των δύο "Lighthouse" Base Stations, επιτρέπεται να υπολογίζεται η θέση του χρήστη στον χώρο του δωματίου. Σε συνδυασμό και με τα δύο ασύρματα χειριστήρια, το HTC Vive διαφοροποιείται από το Oculus Rift, το οποίο για την ώρα έρχεται με ένα χειριστήριο Xbox One.

     

    HTC Vive shipping.jpg

     

    Όπως είναι αναμενόμενο αυτές τις μέρες δημοσιεύτηκαν πάρα πολλά reviews για το HTC Vive. Μερικά από τα sites που δημοσίευσαν reviews είναι τα GameSpotIGNThe VergeengadgetCNETTechSpot και Tom's Hardware., ενώ κάποιες πρώτες εντυπώσεις από το Anandtech βρίσκονται στο τέλος του άρθρου και στο link της πηγής.

     

    570809d89eb8e-HTCVive.jpg

     

     

    Πηγή: HTC Vive Launch Day News & First Impressions


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.