Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η HTC ρίχνει την τιμή του HTC Vive κατά $200, στα $599 πλέον η τιμή του

    Η Oculus VR, θυγατρική της Facebook, είχε προχωρήσει σε σημαντική μείωση τιμής του πακέτου που περιλάμβανε το Oculus Rift και τους Touch controllers, πριν έναν μήνα. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της HTC να ανακοινώσει αντίστοιχα μεγάλη μείωση τιμή για το δικό της VR headset, HTC Vive, ρίχνοντας την τιμή του από τα $799 στα $599.

     

    Η σχετική ανακοίνωση έγινε από την εταιρία εχθές και σε αυτήν αναφέρεται ακόμα ότι στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται free trial στο Viveport Subscription, με τους κατόχους του Vive να έχουν την επιλογή να δοκιμάζουν έως και πέντε τίτλους για την διάρκεια ενός μήνα, καθώς και τους τρεις παρακάτω τίτλους εικονικής πραγματικότητας:  Google’s Tilt BrushEverestVR, και Richie’s Plank Experience.

     

    HTC Vive new price 599.jpg

     

    Με την κίνησή της αυτή η HTC καθιστά και πάλι ανταγωνιστικό το HTC Vive το οποίο στην παλαιά του τιμή ήταν σημαντικά ακριβότερο έναντι των Playstation VR και Oculus Rift.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.