Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Huawei είναι η νέα κατασκευάστρια εταιρεία του επόμενου Nexus

    Σήμερα ο Kevin Yang, Director of China Research στην εταιρεία iSuppli, μία εταιρεία έρευνας αγοράς, επιβεβαίωσε στο Weibo ότι η Google όντως επέλεξε τη Huawei ως τον νέο κατασκευαστή της συσκευής Nexus. Αυτή η πληροφορία φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες για τη συνεργασία της Google με μεγάλη κινέζικη εταιρεία.

     

    Ο κυριότερος λόγος που η Google επέλεξε την Huawei μπορεί να είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Xiaomi. Μπορεί πολλοί να θέλανε να δούνε ένα Nexus από τη Xiaomi, αφού σε μία δημοσκόπηση 43 τοις εκατό των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα θέλανε ένα Xiaomi από τη Nexus, όμως η Huawei είναι πολλά υποσχόμενη αν λάβουμε υπόψη τις τελευταίες τις κυκλοφορίες, όπως το Ascend Mate 7 και το Honor 6 Plus. Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι η Google δεν επέλεξε τη Motorola ως τον κατασκευαστή του Nexus για φέτος.

     

    Τώρα που είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι η Huawei θα είναι ο επιλεγμένος κατασκευαστής θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν η εταιρεία θα προτιμήσει τον επεξεργαστή της, τον Kirin, ή θα ακολουθήσει τον δρόμο που οδηγεί στη σειρά Qualcomm Snapdragon. O Kirin είναι αρκετά ισχυρός επεξεργαστής αλλά άραγε θα ρισκάρει η Google να τον χρησιμοποιήσει στα νέα της τηλέφωνα και tablets; Θα το δείξει ο χρόνος.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.