Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Intel ανακοίνωσε το Skull Canyon NUC

    Η Intel ανακοίνωσε ένα διαφορετικό NUC στο Games Developers Conference(GDC) 2016. Το νέο NUC ονομάζεται Skull Canyon NUC και απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν ένα πολύ πιο ισχυρό NUC από τα συνηθισμένα, αλλά και σε έναν βαθμό και στους gamers, έχοντας Iris Pro γραφικά και συμβατότητα με εξωτερικές κάρτες γραφικών.

     

    Το Skull Canyon NUC (NUC6i7KYK) έχει διαστάσεις 216 x 116 x 23 χιλιοστά και σε σύγκριση με τα άλλα NUC είναι περίπου διπλάσιο σε μήκος και παρόμοιο σε πάχος και βάθος. Καταλαμβάνει όγκο μόλις 0,69 λίτρα.

     

    skull_04.jpgskull_01.jpgskull_02.jpg

     

    Στο εσωτερικό του βρίσκουμε έναν Intel Core i7-6770HQ αρχιτεκτονικής Skylake, με τέσσερις πυρήνες οι οποίοι λειτουργούν στα 2.6GHz(3.5GHz Turbo) και ο οποίος υποστηρίζει επιπλέον και Hyper Threading. Η ενσωματωμένη του κάρτα γραφικών είναι η Iris Pro Graphics 580, η οποία διαθέτει και 128MB eDRAM για υψηλότερες επιδόσεις. Για όποιον χρειάζεται επιπλέον ισχύ στον τομέα των γραφικών, υποστηρίζεται σύνδεση εξωτερικής κάρτας γραφικών μέσω της Thunderbolt 3 σύνδεσης.

     

    skull_05.jpg

     

    Όσον αφορά την μνήμη, υπάρχουν δύο SO-DIMM υποδοχές για μνήμη DDR4-2133MHz έως και 32GB, ενώ όσον αφορά τον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν δύο θέσεις για M.2 με υποστήριξη SATA3 / PCIe 3.0 x4 NVMe / AHCI SSDs.

     

    skull-specs.jpg

     

    Το Skull Canyon NUC θα είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία τον Απρίλιο, ενώ η Intel αναμένει να αρχίσει να το διαθέτει τον Μάιο. Το κόστος του ως Barebone είναι $650, ενώ μια τυπική σύνθεση με 16GB DDR4, 256GB SSD και Windows 10 θα κοστολογείται προς $999.

     

    Πηγή: Intel's Skull Canyon NUC is Official: $650, Shipping In May


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.