Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Intel αποκάλυψε τους μελλοντικούς Core αρχιτεκτονικής Ice Lake

    Η Intel ξάφνιασε αυτές τις μέρες, αποκαλύπτοντας κάποια ελάχιστα πρώτα στοιχεία για τους επεξεργαστές Ice Lake οι οποίοι αναμένεται να έρθουν μετά τις σειρές επεξεργαστών Coffee Lake και Cannon Lake. Οι επεξεργαστές αυτοί θα κατασκευάζονται με την μέθοδο κατασκευής των 10nm+ στα εργοστάσια της Intel.

     

    Η εμφάνιση της σειράς Ice Lake έγινε σε σχετική σελίδα της Intel, όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει γρήγορα και εύκολα πληροφορίες για επεξεργαστές και chipsets της εταιρίας. Οι επεξεργαστές της σειράς Ice Lake χαρακτηρίζονται ως διάδοχοι των επεξεργαστών Core 8ης γενιάς.

     

    Δεδομένου ότι οι επεξεργαστές Kaby Lake είναι οι επεξεργαστές 7ης γενειάς Core αρχιτεκτονικής και ότι περιμένουμε δύο σειρές ακόμα πριν τους Ice Lake, αυτό δημιουργεί ένα κάποιο ερωτηματικό όσον αφορά το που τοποθετούνται κάθε μία από τις σειρές Coffee Lake και Cannon Lake. Πιθανόν οι επεξεργαστές Ice Lake να αποτελέσουν τον κοινό διάδοχο των σειρών Coffee Lake και Cannon Lake, οι οποίες αναμένεται να κυκλοφορούν παράλληλα.

     

    Θυμίζουμε ότι οι επεξεργαστές Coffee Lake συνεχίζουν να κατασκευάζονται με μέθοδο κατασκευής 14nm και αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα στις 21 Αυγούστου, ενώ οι Cannon Lake θα είναι η πρώτη σειρά επεξεργαστών που θα κατασκευάζεται με μέθοδο κατασκευής των 10nm στα εργοστάσια της Intel και θα προορίζεται κυρίως για χρήση σε φορητούς υπολογιστές, έχοντας χαμηλό TDP, πιθανόν έως 15W.

     

    Intel nm manufacturing progress.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.