Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Intel ξεκινά το Xe HPG "κυνήγι θησαυρού" στις 26 Μαρτίου. Μήπως ο "θησαυρός" είναι μια νέα gaming GPU;

    Πριν από λίγες ημέρες η Intel προϊδέασε τους λάτρεις των PC για επικείμενες σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τις υπό ανάπτυξη GPUs της εταιρείας:

     

     

    Φαίνεται ότι στο teaser video υπάρχουν στοιχεία που εκκινούν ένα ιδιαίτερο κυνήγι θησαυρού...

     

    large.Intel-Xe-HPG-Hunt2.jpg

     

    Ο κώδικας που εμφανίζεται στο video "έσπασε" από τον duckofdeath στο Wccftech. Ο δυαδικός κώδικας δεν αναφέρεται σε ASCII (κείμενο), αλλά σε μια διεύθυνση IP που οδηγεί στη σελίδα ειδικών συμβάντων που είναι αφιερωμένη στο Xe-HPG Scavenger Hunt. Η IP 35.160.237.208 οδηγεί στο URL xehpg.intel.com.

     

    Το μήνυμα στην παραπάνω διεύθυνση αναφέρει ότι το κυνήγι θα ξεκινήσει στις 26 Μαρτίου στις 9 π.μ. PST. Η ημερομηνία αυτή είναι 3 ημέρες μετά το αναμενόμενο webcast του CEO της Intel, Pat Gelsinger. Είναι πιθανό να ακούσουμε περισσότερα για το Xe-HPG "Scavenger Hunt" κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικτυακής εκπομπής. Είναι επίσης πιθανό ότι οι κωδικοί θα εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής μετάδοσης.

     

    large.Intel-Xe-HPG-Scavenger-Hunt.jpg

     

    Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί η Intel ανακοινώνει το "Scavenger Hunt" αυτήν τη στιγμή. Πιθανόν η κυκλοφορία των νέων GPU DG2 είναι στην πραγματικότητα πιο κοντά από ό,τι πιστεύαμε. Ο Raja Koduri της Intel δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες από τα εργαστήρια της Intel όπου δοκιμάζεται η νέα GPU παιχνιδιών της Intel. Από τη φωτογραφία δεν προκύπτει ότι η Intel είναι έτοιμη για κάποια άμεση κυκλοφορία, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος και, όπως άλλωστε γνωρίζουμε, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.