Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Intel φέρνει τους Intel Xeon στους φορητούς

    .
    Οι νέοι επεξεργαστές Xeon στοχεύουν σε επαγγελματίες οι οποίοι έχουν ανάγκη χαρακτηριστικά τα οποία δεν βρίσκουμε σήμερα σε ένα τυπικό laptop, αλλά τους είναι απαραίτητα. Σύμφωνα με τα στοιχεία της IDC, η χρήση φορητών σταθμών εργασίας, βρίσκεται σε σταθερή άνοδο το τελευταίο διάστημα και αυτή ακριβώς την αγορά έρχεται να καλύψει η Intel, με τους νέους της επεξεργαστές Intel Xeon E3-1500M v5.

     

    Η νέα σειρά βασίζεται στην αρχιτεκτονική Skylake και είναι σχεδιασμένη για την χρήση σε φορητά workstations προσφέροντας αναγκαία χαρακτηριστικά στους επαγγελματίες όπως η χρήση ECC μνήμης, η τεχνολογία Intel vPro™ Technology, καθώς και Thunderbolt™ 3 συνδέσεις. Οι επεξεργαστές αναμένεται να προσφέρουν υψηλές επιδόσεις, έχοντας όμως ταυτόχρονα και σχετικά χαμηλή κατανάλωση.

     

    Intel Xeon sticker

     

    Η Intel αναμένεται να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά τους νέους Intel Xeon E3-1500M v5 στην IDF15, η οποία ξεκινάει στις 18 Αυγούστου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.