Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Intuit επιβεβαιώνει τη συμφωνία 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την αγορά της Mailchimp

    Το είχαμε γράψει πριν λίγες μέρες, τώρα ήρθε και η επιβεβαίωση. Η Intuit δήλωσε εχθές ότι θα αγοράσει την εταιρεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Mailchimp έναντι 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε συμφωνία μετρητών και μετοχών.

    Το Reuters αναφέρει ότι η συμφωνία, η οποία αναμένεται να κλείσει έως το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού 2022, θα χρηματοδοτηθεί μέσω μετρητών και νέου χρέους περίπου 4,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων έως 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η συμφωνία με την Mailchimp με έδρα την Ατλάντα, η οποία λειτουργεί ως πλατφόρμα μάρκετινγκ για μικρές και μεσαίες αγορές, θα βοηθήσει την Intuit να επεκτείνει τη βάση προϊόντων της για της μικρές επιχειρήσεις. Τα προϊόντα της Intuit με έδρα την Καλιφόρνια περιλαμβάνουν το TurboTax, ένα λογισμικό που βοηθά τους Αμερικανούς να υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις εισοδήματος και το QuickBooks, μια εφαρμογή που βασίζεται στο cloud και βοηθά τις μικρές επιχειρήσεις να διαχειρίζονται πληρωμές.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.