Jump to content


  • SirMomus
    SirMomus

    Η Lenovo ετοιμάζεται να θέσει σε κυκλοφορία δύο νέα Miix μοντέλα

     

    Χάρη στους νέους επεξεργαστές Kaby Lake της Intel, πολλοί κατασκευαστές notebook παρέχουν νέες, βελτιωμένες εκδόσεις των σημερινών προϊόντων τους. Η Lenovo έχει ήδη μπει στην μόδα των Kaby Lake, αλλά έχει φυσικά και άλλα προϊόντα στα μανίκια της, και ένα από αυτά ανήκει στη σειρά Miix.

     

    thumb_40797_default_big.jpeg

     

    Το πιο πρόσφατο Windows 10 tablet της Lenovo, Miix 700, θα υποδεχτεί σύντομα ένα διάδοχο, ή θα πρέπει να λέμε διαδόχους, αφού η Lenovo εργάζεται πάνω σε δύο νέα μοντέλα. Το Miix 710 είναι μια άμεση αντικατάσταση του Miix 700, ενώ το Miix 720 είναι ένα higher-end μοντέλο, σύμφωνα με την FCC.

     

    thumb_40804_default_big.jpeg

     

    To Miix 710 χρησιμοποιεί 4.5W, Υ-εκδόσεις, Kaby Lake, ενώ to Miix 720 έχει τους πιο ισχυρoύς, 15W Kaby Lake CPU, U-εκδόσεις. Η οθόνη του θα είναι 12" FHD+ (2160 x 1440), 400 nits με Gorilla® Glass. Το υπόλοιπο των specs είναι ακόμα ασαφές, αν και από τις εικόνες μπορούμε να κρίνουμε πως θα ενσωματώνει επίσης 2 μπροστινές και 2 πίσω κάμερες.

     

    thumb_40811_default_big.jpeg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.