Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Lian Li ανακοίνωσε το πρώτο 24pin καλώδιο με RGB φωτισμό

    Αν είχατε την απορία που αλλού θα δούμε RGB φωτισμό, η Lian Li έρχεται να σας λύσει την απορία αυτή. Η εταιρία ανακοίνωσε το πρώτο καλώδιο επέκτασης, για το 24pin καλώδιο τροφοδοσίας της μητρικής, το οποίο ενσωματώνει και RGB φωτισμό, το Lian Li Strimer Cable LED. Το καλώδιο αυτό σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον γνωστό overclocker, DER8AUER.

     

    Το νέο καλώδιο επέκτασης της Lian Li απευθύνεται στους system builders, τους gamers και γενικά οποιονδήποτε προσπαθεί να φτιάξει ένα οπτικά εντυπωσιακό σύστημα. Η εταιρία θεωρεί ότι το 24pin καλώδιο τροφοδοσίας, με το μεγάλο πλάτος του, μπορεί να αποτελέσει ένα ιδιαίτερα βαρετό σημείο μιας εντυπωσιακής σύνθεσης και αν και τα σύγχρονα sleeved ποιοτικά καλώδια μπορούν να βοηθήσουν στον τομέα αυτό, το νέο Lian Li Strimer Cable LED πραγματικά αλλάζει τα δεδομένα με τον RGB φωτισμό του.

     

    Το Lian Li Strimer Cable LED είναι συμβατό με όλα τα τροφοδοτικά της αγοράς και διαθέτει έναν μηχανισμό ο οποίος επιτρέπει την εύκολη και ασφαλή τοποθέτησή του. Ο φωτισμός του μπορεί να ελεγχθεί μέσω του λογισμικού της μητρικής, εφόσον η μητρική διαθέτει την απαραίτητη υποδοχή, αλλά και μέσω ενσωματωμένων ρυθμιστικών που επιτρέπουν την επιλογή ανάμεσα σε δέκα προκαθορισμένα οπτικά εφέ.

     

    Lian Li Strimer Cable LED 2.jpg

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.