Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η MetallicGear ανακοινώνει το NEO Qube Dual-chamber Chassis

    Η MetallicGear, με την υποστήριξη της Phanteks, σήμερα ανακοινώνει μια νέα προσθήκη στη NEO σειρά, το NEO Qube. Το ΝΕΟ Qube διαθέτει διπλά tempered glass panels με ενσωματωμένο απαλό Digital-RGB φωτισμό, ώστε το σύστημα να αναδεικνύεται από κάθε οπτική γωνία.

     

    Το ΝΕΟ Qube διαθέτει επίσης ένα ευρύχωρο εσωτερικό δύο θαλάμων που διευκολύνουν την εμπειρία συναρμολόγησης, επιτρέπουν την καλύτερη θερμική συμπεριφορά και υποστηρίζουν ισχυρό hardware. Σε συνδυασμό με το τροφοδοτικό Phanteks Revolt X, το NEO Qube μπορεί να υποστηρίξει δύο μητρικές κάρτες ταυτόχρονα (E-ATX + ITX), κάτι που προσφέρει πολλές δυνατότητες για επαγγελματίες, streamers και γενικά για όσους αναζητούν μια τέτοια δυνατότητα που εξυπηρετεί την εργασία τους. 

     

    large.g9m0FvqYiv486gwJ.jpg

     

    large.P2hsCB5mxUsa9ZNd.jpg

     

    large.5oInZrsKK6u1AWE0.jpg

     

    large.jrqVrDl8qNU9oviu.jpg

     

    Το NEO Qube διαθέτει mesh που επιτρέπει την υψηλή ροή αέρα για τη βέλτιστη ψύξη. Επίσης υποστηρίζει υδρόψυξη με θέσεις για ψυγείο μέχρι 360mm. Όλα αυτά προσφέρονται σε μια εξαιρετικά δελεαστική τιμή, στα 99$, με άμεση διαθεσιμότητα. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.