Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Microsoft ανακοίνωσε τα Modern Keyboard και Modern Mouse

    Δύο νέα περιφερειακά ανακοίνωσε η Microsoft, τα οποία ονομάζει απλά, Modern Keyboard και Modern Mouse. Ειδικά το Modern Keyboard είναι σχεδιασμένο ώστε να αξιοποιεί τις δυνατότητες ασφαλείας του Windows Hello, ενσωματώνοντας και ανιχνευτή δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το Modern Mouse έρχεται απλά να ολοκληρώσει το keyboard mouse set.

     

    Το Modern Keyboard είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, καθιστώντας το ιδιαίτερα ανθεκτικό παρόλο που είναι και ιδιαίτερα λεπτό. η σχεδίασή του είναι μινιμαλιστική, χωρίς να υιοθετεί κάποιο εργονομικό σχεδιασμό. Διαθέτει τα βασικά πλήκτρα που περιμένει να βρει κάποιος σε ένα τυπικό πληκτρολόγιο, χωρίς κάποια εξτρά πλήκτρα ειδικών λειτουργιών, πέραν των function keys. Η μόνη αλλαγή σε σχέση με ένα τυπικό πληκτρολόγιο για Windows, είναι η αντικατάσταση του Windows key με το πλήκτρο στο οποίο υπάρχει ενσωματωμένος ο ανιχνευτής δακτυλικών αποτυπωμάτων. Το πληκτρολόγιο μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως ενσύρματο, μέσω USB σύνδεσης, όσο και ως ασύρματο, μέσω Bluetooth 4.0 σύνδεσης. Απαιτεί Windows 10.

     

    59483dd81fe16_MicrosoftModernKeyboard1.jpg

    Microsoft Modern Keyboard 2.jpg

    Microsoft Modern Keyboard id.jpg

     

    • Wireless frequency: 2.4 GHz frequency range
    • Wireless range: 33 feet (10 meters) in open air. Up to 17 feet (5 meters) in office environment typical
    • Compatibility: Windows 10. Device must support Bluetooth 4.0 or higher.
    • Dimensions: Length: 16.57 inches (420.9 millimetres), Width: 4.43 inches (112.6 millimetres), Height: 0.76 inches (19.3 millimetres)
    • Weight: 14.58 ounces (413.5 grams)
    • Battery Type and Quantity: Rechargeable battery (included)
    • Battery life: Up to 4 months on full charge
    • Warranty: 1-year limited warranty

     

     

    Το Modern Mouse είναι και αυτό ένα τυπικό ποντίκι χωρίς κάποια ιδιαίτερη σχεδίαση. Διαθέτει μεταλλική ρόδα, υψηλής ακρίβειας αισθητή και καλή απόκριση. Η επικοινωνία του με το σύστημα γίνεται μέσω Bluetooth 4.0 σύνδεσης και εδώ, ενώ απαιτεί τουλάχιστον Windows 8.

     

    Microsoft Modern mouse 3.jpg

    Microsoft Modern mouse 2.jpg

    Microsoft Modern mouse 1.jpg

     

     

    Για την ώρα τα Modern Keyboard και Modern Mouse είναι διαθέσιμα για προ παραγγελία μέσω του online καταστήματος της Microsoft, με άγνωστη ακόμα την ημερομηνία διαθεσιμότητάς τους. Το Modern Keyboard κοστολογείται στα 130 δολάρια, ενώ το Modern Mouse στα 50 δολάρια.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.