Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Microsoft ανακοινώνει τις τιμές για το νέο Office 2021

    Παρόλο που η Microsoft ανακοίνωσε το Office 2021 τον περασμένο μήνα, η τιμή ανακοινώθηκε σήμερα. Όπως ήταν αναμενόμενο, η Microsoft διαθέτει διάφορες διαφορετικές εκδόσεις του Office 2021 και το Microsoft 365 θα ενημερωθεί επίσης στο Office 2021 για συνδρομητές της υπηρεσίας. Το Office 2021 θα είναι διαθέσιμο στις 5 Οκτωβρίου, παράλληλα με τα Windows 11.

     

    Αν ψάχνετε να αναβαθμίσετε στο Office 11, τα άσχημα νέα είναι ότι δεν ανακοινώθηκε τιμή αναβάθμισης και δεν είναι σαφές εάν θα υπάρξει ακόμη και προσφορά αναβάθμισης. Το Office Home and Student, το οποίο περιλαμβάνει Word, Excel, PowerPoint, OneNote και Microsoft Teams, θα σας κοστίσει 149,99 δολάρια ΗΠΑ, ενώ το Office Home and Business προσθέτει Outlook και "το δικαίωμα" να χρησιμοποιήσετε τα διάφορα πακέτα του Office για εμπορική χρήση, για 249,99 δολάρια ΗΠΑ. Το Microsoft 365 παραμένει στα ίδια επίπεδα τιμών. Εάν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε στα Windows 11 και χρησιμοποιείτε το Office 2013, σημειώστε ότι η Microsoft τερματίζει την υποστήριξη για αυτή τη σουίτα (στα Windows 11) και θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε μια νεότερη έκδοση του Office.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.