Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Microsoft ανεβάζει τιμές στο Office και στα προϊόντα για servers

    Η Microsoft γνωστοποίησε ότι από την πρώτη Οκτωβρίου, θα υπάρξει αύξηση στην τιμή του Office, αλλά και σε αυτές προϊόντων που προορίζονται για servers. Οι αυξήσεις αυτές φαίνεται να εντάσσονται στις προσπάθειες της εταιρίας να ωθήσει περισσότερο κόσμο στην επιλογή προϊόντων με άδειες χρήσης μέσω συνδρομής, κάτι που φαίνεται και από την αμετάβλητη τιμή για το Office 365.

     

    Η γνωστοποίηση της αύξησης των τιμών έγινε μέσω μηνύματος που απέστειλε η εταιρία σε συνεργάτες της. Σε αυτό γνωστοποιεί ότι οι άδειες χρήσης των Microsoft Office, Windows Server 2019, Exchange, SharePoint Server και Project Server, θα αυξηθούν κατά 10% από την πρώτη Οκτωβρίου. Έτσι για παράδειγμα η τιμή του Office 2016 Home & Student, το οποίο πωλείται προς  $149.99 απευθείας από την Microsoft, θα κοστίζει $164.99 με την νέα τιμή. Αν και θα υπάρχουν χαμηλότερες τιμές σε άλλα καταστήματα, αυτές λογικά θα είναι διαμορφωμένες με βάση την αυξημένη τιμή και άρα υψηλότερες από αυτές που θα βρίσκει κάποιος έως την ημερομηνία της αλλαγής των τιμών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.