Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Microsoft δίνει στη δημοσιότητα οπτικό υλικό από Xbox Series X Gameplay

    H Microsoft ολοκλήρωσε το πρώτο της online event για να επιδείξει υλικό από μια σειρά παιχνιδιών που τρέχουν στο Xbox Series X. Τα παιχνίδια ήταν πολλά, με το Assassin’s Creed Valhalla να ξεχωρίζει.

     

    Assassin’s Creed Valhalla

    Αν και οι Microsoft και Ubisoft το περιέγραψαν σαν "gameplay trailer" μάλλον μοιάζει με "cinematic trailer" που χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών του παιχνιδιού. Το παιχνίδι δείχνει ήδη υπέροχο με πολλές σκηνές δράσεις από την εποχή των Vikings. 

    Dirt 5

    Πρόκειται για την τελευταία εκδοχή του Dirt franchise που έρχεται από την Codemasters. Τα γραφικά είναι εκπληκτικά, ενώ εντύπωση προκαλούν τα particle effects.

     

    Madden NFL 21

    Αν και πολλοί θεατές το χαρακτήρισαν σαν άλλη μία "διακριτική" αναβάθμιση της σειράς, αρκετοί θεώρησαν ελπιδοφόρο το υλικό που παρουσιάστηκε. 

    Bright Memory: Infinite 

    Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη της παρουσίασης και προκάλεσε τις πιο ενθουσιώδεις αντιδράσεις. Πρόκειται για ακόμα ένα first-person shooter game που δείχνει φαντασμαγορικό με ray tracing σε πραγματικό χρόνο και ενδιαφέροντα game mechanics.

     

    Scorn

    Αυτό το trailer ήταν τρομακτικό με επιρροές από το Alien του Ridley Scott. 

    The Ascent

     

     

    The Medium

     

     

    Yakuza: Like a Dragon

     

     

    Second Extinction

     

     

    Scarlet Nexus

     

     

    Chorus

    Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

    Call of the Sea

     
     
     
     
    Via:  Microsoft

    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.