Jump to content



  • miriam87
    miriam87

    Η Microsoft επαναφέρει τα ενοποιημένα Εισερχόμενα στο Mail

    success Kid microsoft

     


    Η τελευταία αναβάθμιση στην εφαρμογή Mail στο Windows 10 Mobile φέρνει την ικανότητα να συνδέεις πολλαπλούς φακέλους Εισερχόμενα σε έναν ενοποιημένο φάκελο. Για να το καταφέρεις , θα χρειαστεί να μπείς στο Μενού (κλικάροντας τις τρεις τελείες στο κάτω μέρος), έπειτα να επιλέξεις 'Διαχείρηση Λογαριασμών' και μετά 'Σύνδεσε Εισερχόμενα'. Αυτο θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο που θα σου επιτρέψει να επιλέξεις ποιούς από τους λογαριασμούς θέλεις να συνδέσεις και το όνομα του νέου φακέλου για τα ενοποιημένα εισερχόμενα. Και αυτό ήταν ! Δεν χρειάζεται πια να ταλαιπωρείσαι ανάμεσα στα μενού και να κάνεις κύκλους ανάμεσα σε διαφορετικούς φακέλους για να έχεις πρόσβαση σε όλα σου τα emails.

     

    Δυστυχώς , η έκδοση της εφαρμογής για PC δεν είχε την ίδια τύχη και της λείπει αυτή η λειτουργία . Όμως, μιας και η Microsoft έχει πλέον κάνει την αρχή με την Universal Windows Platform για όλες τις εφαρμογές τρίτων , η λειτουργία αυτή μάλλον θα εμφανιστεί σύντομα και στα PC .


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.