Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Microsoft θα διαθέτει μια νέα σημαντική ενημέρωση των Windows κάθε έξι μήνες

    Η Microsoft επιβεβαίωσε ότι θα παρέχει μια σημαντική ενημέρωση των Windows κάθε έξι μήνες, συγχρονίζοντας το πρόγραμμα ενημερώσεων με αυτό του Office 365 ProPlus. Με αυτό το τρόπο θα απλοποιηθεί η εργασία των επαγγελματιών, οι οποίοι θα γνωρίζουν εκ των προτέρων πότε θα πρέπει να περιμένουν την επόμενη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού της Microsoft και ανάλογα να προγραμματίζουν τις εργασίες τους.

     

    Η Microsoft είχε διαθέσει το Windows 10 Anniversary Update τον Αύγουστο του 2016 και πριν λίγες μέρες το Creators Update, με τις δύο ενημερώσεις αυτές να ακολουθούν στο περίπου το πρόγραμμα που θα υιοθετηθεί από εδώ και πέρα. Πλέον θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη σημαντική ενημέρωση αυτό το Σεπτέμβρη και κατόπιν την επόμενη τον Μάρτιο του 2018.

     

    Αυτό θα είναι και το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα, με αυτούς τους δύο μήνες, Μάρτιος και Σεπτέμβριος, να είναι οι μήνες όπου θα λαμβάνουμε και μια νέα σημαντική ενημέρωση των Windows 10. Κάθε μία από αυτές τις ενημερώσεις θα υποστηρίζεται από την Microsoft για χρονικό διάστημα 18 μηνών. Το πρόγραμμα αυτό των ενημερώσεων, τόσο για τα Windows 10, όσο και για το Office 365 ProPlus, θα υποστηρίζεται και από το System Center Configuration Manager της εταιρίας, για ευκολότερη ανάπτυξη και ενημέρωση πολλαπλών συστημάτων.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.