Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Microsoft πιθανόν να χρησιμοποιήσει τεχνολογία AMD για τις συσκευές Surface επόμενης γενιάς

    H Microsoft μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσε αποκλειστικά Intel hardware για τη σειρά φορητών συσκευών Surface. Η επιλογή αυτή ήταν ξεκάθαρη, καθώς η Intel διέθετε hardware με πολύ καλύτερη ενεργειακή απόδοση σε σχέση με οτιδήποτε είχε να προσφέρει η AMD, ενώ δεν παραγνωρίζεται και η ισχυρή συνεργασία των δύο εταιρειών. Οι καιροί όμως αλλάζουν και, όπως όλοι γνωρίζουμε, η AMD έχει αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού με τη σειρά Ryzen 3000. Σύμφωνα με αναφορές που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα, η Microsoft πλέον σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της χρήσης των επεξεργαστών Ryzen 3000H και 3000U για την επόμενη γενιά Surface.

     

    Είναι αβέβαιο αν η αναμενόμενη ανανέωση του Surface Laptop 2 θα περιλαμβάνει και μια 15" εκδοχή με AMD επεξεργαστή. Είναι όμως μάλλον απίθανο όλες οι επικείμενες ανανεώσεις προϊόντων Surface (Surface Pro 6, Surface Book 2, Surface Go, Surface Studio 2) να μην βασίζονται και σε Intel επεξεργαστές. Παρ' όλα αυτά, και μόνο το γεγονός ότι η Microsoft εξετάζει τη χρήση AMD επεξεργαστών, είναι μια νίκη για την κόκκινη ομάδα, καθώς οι συνήθως εξαιρετικής ποιότητας φορητές συσκευές της Microsoft δίνουν ένα άλλο "πρεστίζ" στους επεξεργαστές που χρησιμοποιούνται σε αυτές τις συσκευές.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.