Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Η Motorola προσέλαβε ένα θρύλο του graffiti για να υπογράψει το Moto X Pure

    Ο θρυλικός καλλιτέχνης γκράφιτι Futura που έχει συνεργαστεί με όλους από το The Clash, τη Nike, την εταιρεία ένδυσης streetwear Supreme, ακόμη και την ομάδα της δεκαετίας του 2000 trip-hop UNKLE - τώρα μπορεί να προσθέσει ένα ακόμη όνομα στον εν λόγω κατάλογο: Motorola. Στο βίντεο που ακολουθεί θα ακούσετε τον Leonard McGurr για την δεκαετία που εκτεινόταν η καριέρα του, και θα μιλήσουμε για το πώς τέχνη του δρόμου μιλάει σε μια έμφυτη επιθυμία των ανθρώπους να ξεχωρίσουν από το πλήθος. "Είναι όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσετε την προσωπικότητά σας," λέει. Αυτή είναι μια αρκετά λογική επέκταση της εστίασης της Motorola για την προσαρμογή με τα πράγματα όπως το Moto maker, και φαίνεται πραγματικά ωραίο.


    Το βίντεο δείχνει τον McGurr να υπογράφει περίπου 30 Moto X Pure συσκευές, αλλά ακριβώς πόσες από αυτες θα κυκλοφορήσουν δεν είναι σαφές αυτή τη στιγμή. Το ίδιο ισχύει και για το πόσο θα κοστίσουν ή πότε θα είναι διαθέσιμες. Έχουμε έλθει σε επαφή με τη Motorola για περισσότερες πληροφορίες και θα ενημερώσουμε αυτό το post, αν υπάρχει κάποια απάντηση.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.