Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Mozilla ανακοίνωσε τον Firefox Reality για VR headsets

    Η Mozilla ανακοίνωσε την διαθεσιμότητα ενός νέου browser, του Firefox Reality. Ο Firefox Reality είναι ήδη διαθέσιμος μέσω των Viveport, Oculus, and Daydream app stores και απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν κάποιο headset εικονικής πραγματικότητας.

     

    Με τον νέο αυτό browser η Mozilla θεωρεί ότι ο χρήστης θα μπορεί να βιώσει μια κορυφαία εμπειρία περιήγησης σε έναν τρισδιάστατο ιστό, διατηρώντας ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματα  του κλασικού browser. Ο νέος Firefox Reality χρειάστηκε χρόνια ανάπτυξης, σύμφωνα με την Mozilla, με την εταιρία να λαμβάνει υπόψιν και τις απόψεις χρηστών, δημιουργών εφαρμογών και κατασκευαστών υλικού, προκειμένου να προσφέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έτσι για παράδειγμα η αρχική σελίδα έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνονται οι χρήστες στην ανεύρεση νέων παιχνιδιών και εμπειριών εικονικής πραγματικότητας. Ο Firefox Reality χρησιμοποιεί την νέα ανανεωμένη Quantum Engine που χρησιμοποιείται στην mobile έκδοση του browser, με GPU hardware επιτάχυνση, προσφέροντας ομαλή και γρήγορη απόδοση.

     

     

    Η πρώτη αυτή έκδοση (1.0) του Firefox Reality είναι ήδη διαθέσιμη για Oculus και Oculus Go, για Daydream (υποστηρίζει όλες τις all-in-one συσκευές) και για Vive(θα πρέπει να τον αναζητήσετε στο Viveport ως "Firefox Reality" - υποστηρίζει όλες τις all-in-one συσκευές που τρέχουν Vive Wave). Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και η έκδοση 1.1.

     

    Firefox Reality 1.jpg

    Firefox Reality 2.jpg

    Firefox Reality 3.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.