Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Mozilla τερματίζει την υποστήριξη για την εφαρμογή συγχρονισμού διαχείρισης κωδικών πρόσβασης Firefox Lockwise

    Η Mozilla ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα μέσω ενός άρθρου υποστήριξης ότι η εφαρμογή διαχείρισης κωδικών πρόσβασης Firefox Lockwise θα αποσυρθεί στις 13 Δεκεμβρίου 2021. Οι τελευταίες εκδόσεις θα είναι η 1.8.1 (iOS) και 4.0.3 (Android) και δεν θα είναι πλέον διαθέσιμες για λήψη ή επανεγκατάσταση μετά από αυτήν την ημερομηνία. 
    Αυτό που ξεκίνησε το 2018 ως μια μικρή πειραματική εφαρμογή για κινητά που ονομάζεται Lockbox κατέληξε να προσφέρει έναν τρόπο πρόσβασης στους αποθηκευμένους κωδικούς πρόσβασης και την εκτέλεση αυτόματης συμπλήρωσης σε συσκευές iOS, Android και επιτραπέζιους υπολογιστές σε έναν μικρό αλλά ενθουσιώδη κοινό του Firefox. Η εφαρμογή προσαρμόστηκε επίσης αργότερα ως επέκταση Firefox. Φαινόταν ότι είχε έρθει για να μείνει μακροπρόθεσμα.

    Το άρθρο υποστήριξης συνιστά στους χρήστες να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε κωδικούς πρόσβασης χρησιμοποιώντας τα εγγενή προγράμματα περιήγησης Firefox σε επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητά. Θα έχουμε δηλαδή υιοθέτηση των χαρακτηριστικών του Lockwise από την Mozilla και την ενσωμάτωσή τους στις εφαρμογές του προγράμματος περιήγησης Firefox εγγενώς σε όλες τις πλατφόρμες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.