Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η MSI ανακοίνωσε την GeForce GTX 980Ti Lightning

    .
    Η GeForce GTX 980Ti Lightning είναι η τελευταία προσθήκη στην σειρά Lightning της MSI και έρχεται με πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά τα οποία την κάνουν να ξεχωρίζει σε σύγκριση με τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς. Το σύστημα ψύξης της Lightning, αποτελεί εξέλιξη της TriFrozr σχεδίασης της εταιρίας, με τρεις ανεμιστήρες Torx των 90 χιλιοστών, οι οποίοι εγγυώνται ιδιαίτερα αυξημένη ροή αέρα, παραμένοντας σχετικά αθόρυβοι. Σε συνδυασμό με τρία heatpipes, τα οποία η MSI ονομάζει SuperPipes, το σύστημα ψύξης της Lightning είναι σε θέση να απάγει θερμότητα της τάξης των 700W, επιτρέποντας στον κάτοχό της να επιτύχει υψηλό overclock, χωρίς να ανησυχεί για το σύστημα ψύξης της κάρτας. Να θυμίσουμε εδώ ότι μια τυπική GTX 980Ti έχει TDP 250W με βάση την Nvidia.

     


    129b


    129c


    129e


    133a



    133b

     


    Επειδή όμως το σύστημα ψύξης δεν αρκεί όταν μιλάμε για extreme overclocking, η MSI έχει εξοπλίσει την κάρτα και με Twin BIOS. Στους extreme overclockers δίνεται η δυνατότητα να κάνουν χρήση του ειδικού LN2 BIOS που διαθέτει η κάρτα, ώστε να επιδιώξουν να επιτύχουν νέα overclocking ρεκόρ, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγουν σε μετατροπές πάνω στην κάρτα. Επιπλέον τα εξαρτήματα επιπέδου Military Class 4, το PCB των δώδεκα επιπέδων, τα δώδεκα power phases για την GPU και τα τρία power phases για τις μνήμες εγγυώνται ότι η κάρτα γραφικών θα μπορεί να παράσχει την απαραίτητη ισχύ που χρειάζεται για να επιτευχθούν κορυφαίες συχνότητες λειτουργίας. Ο κάτοχος της Lightning έχει επιπλέον την δυνατότητα παρακολούθησης της θερμοκρασίας όχι μόνο της GPU, αλλά και των μνημών, καθώς και των PLL, όπως επίσης και το overvoltage αυτών για επίτευξη ακόμα υψηλότερων συχνοτήτων.

     


    129d


    133c

     


    Τέλος, όσον αφορά στα πιο τυπικά χαρακτηριστικά της κάρτας, η GeForce GTX 980Ti Lightning έχει την GPU της χρονισμένη στα 1203 MHz, 1304MHz GPU Boost, ενώ οι GDDR5 μνήμες της, είναι χρονισμένες στα 7.1GHz. Όσον αφορά τις εξόδους εικόνας, η κάρτα διαθέτει DVI, τρεις DisplayPorts και μία HDMI 2.0.

     


    129a

     


    Ήδη hardware sites δημοσίευσαν αναλυτικές παρουσιάσεις της κάρτας.

     

    MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning Review - Introduction

     

    MSI GeForce GTX 980 Ti Lightning Video Card Review

     

    MSI GTX 980 Ti Lightning Review - Overclockers Club

     

    Η MSI GeForce GTX 980Ti Lightning είναι άμεσα διαθέσιμη προς $729.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.