Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η MSI πρόκειται να κυκλοφορήσει την κάρτα επέκτασης M.2 σε Mini-SAS

    Η MSI κατηγορήθηκε στο παρελθόν ότι η σειρά των μητρικών της με τα chipsets Ζ97 και X99 κατασκευάστηκαν χωρίς υποστήριξη του SATA Express, να και αυτό έγινε για συγκεκριμένο λόγο : η σύνδεση SFF8639 ή όπως είναι επίσης γνωστή Mini-SAS.

     

    H σύνδεση αυτή χρησιμοποιεί μία PCI-e gen3 x4 σύνδεση, με ανώτατη θεωρητική ταχύτητα των 32GB/s, με διαθέσιμους SSD δίσκους στην αγορά που μπορούν να εκμεταλλευτούν αυτή την ταχύτητα αντίθετα από το SATA Express, το οποίο μπορεί να δώσει ταχύτητες της τάξεως των 10GB/s, πολύ κάτω από αυτές των mini-SAS.

     


    H Intel έχει αποδείξει ότι με τον νέο της SSD NVMe 750 που χρησιμοποιεί αυτή τη σύνδεση μπορεί να πετύχει απίστευτες ταχύτητες ανάγνωσης των 2GB/s. Η νέα κάρτα επέκτασης της MSI θα είναι συμβατή με όλες τις μητρικές Z97 και X99 με υποστήριξη Μ.2.

     

    Για τη μέγιστη απόδοση θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μία μητρική Χ99 με Turbo M.2 slot που θα τρέχει σε Gen3 x4 (32 Gb/s). Η MSI θα διαθέτει αυτήν την κάρτα με τις νέες μητρικές που θα ανακοινωθούν στην Computex 2015.

     


    18115028414l


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.