Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Nightdive Studios κυκλοφορεί το νέο System Shock Remake Demo

    Οι προσδοκίες από τη σειρά System Shock κατακάθισαν απότομα μετά την ανακοίνωση από την ομάδα ανάπτυξης, την προηγούμενη βδομάδα, ότι το αναμενόμενο System Shock 3 εγκαταλείφθηκε και τα δικαιώματα πουλήθηκαν στον κινεζικό γίγαντα Tencent. Παρ' όλα αυτά, η Nightdive Studios, o πραγματικός κάτοχος των δικαιωμάτων της σειράς System Shock, διέθεσε ένα demo ενός ανανεωμένου System Shock, ταυτόχρονα στο Steam και στο GoG. Πρόκειται για μια επίδειξη πίστης, εκ μέρους της ομάδας ανάπτυξης, που περιλαμβάνει την επαναδημιουργία του πρωτότυπου παιχνιδιού από την αρχή.

     

    large.X6w4tp1Vmtwv6NcH.jpg   large.OG9FodOYof9hV6YV.jpg

      

    Μαζί με το demo, που φτάνει τα 2,3 GB στο GOG, η Nightdive Studios κυκλοφόρησε ένα video 40 λεπτών που επιδεικνύει το gameplay του ανανεωμένου παιχνιδιού μαζί με σχολιασμό από την ομάδα ανάπτυξης. Η τελευταία έχει επίσης συντονιστεί με το Shacknews, ώστε να πραγματοποιηθεί μια συνέντευξη εις βάθος σχετικά με την ανάπτυξη του παιχνιδιού και την υποδοχή που του επιφύλαξε το κοινό.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.