Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Nintendo σταμάτησε να παράγει το NES Classic

    Το NES Classic είχε απρόσμενη επιτυχία στην αγορά, καταφέρνοντας να πουλήσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο κομμάτια σε μόλις λίγους μήνες. Το αποτέλεσμα ήταν η Nintendo να απολογείται για τα προβλήματα διαθεσιμότητας της κονσόλας. Αν πάντως σκέφτεστε να αγοράσετε ένα, καλύτερα να βιαστείτε.

     

    Σύμφωνα με το IGN, η Nintendo έχει πλέον σταματήσει να παράγει το NES Classic, με τις τελευταίες παρτίδες της κονσόλας να διατίθενται αυτόν τον μήνα και την εταιρία να μην σκοπεύει να παράγει περισσότερα κομμάτια. Αν και η ανακοίνωση κάνει λόγο για την αγορά της Βόρειας Αμερικής, είναι μάλλον απίθανο να συνεχίσει να πουλάει το NES Classic στον υπόλοιπο κόσμο.

     

    Οι λόγοι δεν είναι γνωστοί για το σταμάτημα της παραγωγής της κονσόλας, δεδομένης της επιτυχίας της στην αγορά. Ίσως το NES Classic εξ' αρχής να ήταν ένα προϊόν με περιορισμένο χρόνο διαθεσιμότητας στην αγορά, όπως ανέφερε ένας εκπρόσωπος της εταιρίας στο IGN, ίσως πάλι η Nintendo να θέλει να επικεντρωθεί στο Switch το οποίο ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αγορά, καθιστώντας το ως την ταχύτερη σε πωλήσεις κονσόλα στην ιστορία της εταιρίας.

     

    Σε κάθε περίπτωση αν σκεφτόσασταν την αγορά ενός NES Classic, ίσως θα πρέπει να βιαστείτε. Το ίδιο ισχύει για την περίπτωση που χρειάζεστε ένα επιπλέον χειριστήριο, μιας και σταματάει και αυτού η παραγωγή.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.