Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Nuance σταματάει την ανάπτυξη του Swype+Dragon, θα επικεντρωθεί σε άλλες αγορές

    Το Swype είναι μία από τις γνωστές λύσεις εναλλακτικού πληκτρολογίου για Android συσκευές, επιτρέποντας στον χρήστη να γράψει μια λέξη σέρνοντας το δάκτυλό του πάνω στο εικονικό πληκτρολόγιο, αντί να πατάει τα εικονικά πλήκτρα αυτού. Η Nuance η οποία έχει τα δικαιώματα του πληκτρολογίου μετά την εξαγορά της Swype το 2011, ανακοίνωσε ότι σταματάει την ανάπτυξή του, εγκαταλείπει την καταναλωτική αγορά και στρέφεται σε τεχνολογίες τεχνικής νοημοσύνης για επιχειρήσεις, αλλά και στην δημιουργία ψηφιακού βοηθού για χρήση από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.

     

    Ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου η Nuance είχε γνωστοποιήσει την παύση διάθεσης της έκδοσης του Swype για iOS συσκευές. Πρόσφατα ένας χρήστης του Reddit δημοσίευσε την απάντηση της εταιρίας για ένα πρόβλημα που είχε με το Swype σε Pixel 2 smartphone, όπου η εταιρία γνωστοποιούσε την απόφασή της να σταματήσει την ανάπτυξη του Swype+Dragon για Android και να εγκαταλείψει γενικότερα την αγορά πληκτρολογίων για Android συσκευές, με σκοπό να επικεντρωθεί σε λύσεις τεχνικής νοημοσύνης για επιχειρήσεις.

     

    Quote

    "However, we are sad to announce that Swype+Dragon for Android has faced end of development. Here is a statement from Swype Product Team:

    Nuance will no longer be updating the Swype+Dragon keyboard for Android. We're sorry to leave the direct-to-consumer keyboard business, but this change is necessary to allow us to concentrate on developing our AI solutions for sale directly to businesses.

    We hope you enjoyed using Swype, we sure enjoyed working with the Swype community."

     

    Η εταιρία επιβεβαίωσε την παραπάνω απάντηση που έδωσε στον χρήστη του Reddit και σε σχετική ερώτηση του XDA Developers.

     

    Αυτό σημαίνει ότι τυχόν προβλήματα ή ασυμβατότητες του πληκτρολογίου δεν θα διορθωθούν, νέα χαρακτηριστικά δεν θα προστεθούν και δεν αποκλείεται μελλοντικά το πληκτρολόγιο να είναι πλήρως ασύμβατο με κάποια νέα έκδοση του Android.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.