Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Oculus μείωσε σημαντικά την τιμή του Rift και των touch motion controllers

    Το Oculus προχώρησε σε σημαντική μείωση του Oculus Rift VR Headset, αλλά και της τιμής για το ζευγάρι των touch motion controllers. Επιπλέον επιστρέφει, κατά κάποιο τρόπο, ένα ποσό σε όσους αγόρασαν πρόσφατα το πακέτο του Oculus Rift με τους touch motion controllers.

     

    Η Oculus προχώρησε στην μείωση της τιμής του πακέτου, με την ελπίδα να κερδίσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς και να καλύψει την διαφορά που το χωρίζει από το HTC Vive, το οποίο φαίνεται να κατέχει σχεδόν διπλάσιο μερίδιο αγοράς, αλλά πλέον θα κοστίζει περίπου $200 ακριβότερα.

     

    Η μείωση της τιμής του πακέτου είναι σημαντική, μιας και φτάνει τα $200, οδηγώντας την τιμή του Rift μαζί με το ζευγάρι των motion controllers στα $598. Το Rift πλέον κοστολογείται προς $499 και οι Touch controllers $99. Οι προηγούμενες τιμές τους ήταν $599 και $199 αντίστοιχα. Επιπλέον μείωσε και την τιμή του Oculus Sensor στα $59, από $79.

     

    58bbea8595b35-OculusRiftandtouchnewprices.jpg

     

    Επιπλέον των παραπάνω μειώσεων, η Oculus επιστρέφει με μορφή πίστωσης $50 σε όσους ενεργοποίησαν το Oculus Touch τις τελευταίες 30 μέρες. Το ποσό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορά ψηφιακού υλικού μέσω του Oculus Store.

     

    Τέλος, σε μια σχετική είδηση, η Epic Games ανακοίνωσε την δωρεάν διαθεσιμότητα του αναμενόμενου VR Shooter, Robo Recall, μέσω του Oculus Store.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.