Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η OnePlus ανακοίνωσε το νέο OnePlus 5T

    Η OnePlus ανακοίνωσε το νέο της κορυφαίο μοντέλο OnePlus 5T, λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του OnePlus 5. Το νέο αυτό μοντέλο διαθέτει παρόμοια χαρακτηριστικά με το προηγούμενο μοντέλο, με τις διαφορές να επικεντρώνονται κυρίως στην οθόνη, η οποία είναι μεγαλύτερη και edge to edge, καθώς και την ελαφρώς αναβαθμισμένη κάμερα.

     

    Το νέο OnePlus 5T, έρχεται με οθόνη των 6'' έναντι 5,5'' του OnePlus 5. Ο τύπος της οθόνης είναι ο ίδιος, Optic AMOLED, αλλά η ανάλυση έχει ανέβει από τα 1920 x 1080 pixels στα 2160 x 1080 pixels. Αν και η οθόνη του 5T είναι μεγαλύτερης διαγωνίου, καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια της πρόσοψης του κινητού, χάρη στα λεπτότερα περιθώρια γύρω από αυτήν. Τα λεπτότερα περιθώρια έχουν ως αποτέλεσμα το 5T να έχει παρόμοιες διαστάσεις με το OnePlus 5, παρόλο την μεγαλύτερη οθόνη, αλλά ο αναγνώστης δακτυλικών αποτυπωμάτων μεταφέρθηκε στην πλάτη της συσκευής μιας και πλέον δεν υπήρχε χώρος κάτω από αυτήν.

     

    OnePlus 5T 2.jpg

     

    OnePlus 5T 1.jpg

     

    Το OnePlus 5T έρχεται με σύστημα δύο καμερών στο πίσω μέρος του, μία των 20MP και μία των 16MP, επιτρέποντας telephoto zoom ή εφέ όπως portrait με θολό φόντο. Η βελτίωση της κάμερας έχει να κάνει κυρίως με τον δευτερεύον αισθητήρα, ο οποίος πλέον έχει f/1,7 aperture έναντι f/2,6 στο OnePlus 5, αλλά και την βελτίωση της λήψης φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Βελτιωμένο είναι και το σχετικό λογισμικό, καθώς καθώς και ο οπτικός σταθεροποιητής.

     

    Κατά τα άλλα το OnePlus 5T διαθέτει παρόμοια τεχνικά χαρακτηριστικά με το OnePlus 5. Έχουμε και εδώ Qualcomm Snapdragon 835, 6 ή 8 GB μνήμης και 64Gb ή 128GB αποθηκευτικού χώρου. Η χωρητικότητα της μπαταρίας δεν έχει αλλάξει, παραμένοντας στα 3300mAh.

     

    OnePlus 5T 3.jpg

     

    Μια σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών των δύο μοντέλων, δίπλα - δίπλα, μπορείτε να δείτε εδώ: Comparison between: OnePlus 5T, OnePlus 5

     

    Το OnePlus 5T θα είναι διαθέσιμο για παραγγελία από τις 21 Νοεμβρίου στην τιμή των 499 ευρώ για την έκδοση με τα 64GB αποθηκευτικού χώρου και 599 ευρώ για αυτήν με τα 128GB αποθηκευτικού χώρου.

     

    OnePlus 5T 4.jpg

     

    OnePlus 5T 5.jpg

     

    Μια μικρή παρουσίαση του 5T μπορείτε να διαβάσετε εδώ: OnePlus 5T hands-on: A slightly bigger, slightly better flagship

     

    Αν προτιμάτε βίντεο παρουσίαση, μπορείτε να δείτε την παρακάτω του The Verge

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.