Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Opera αποκτάει την SurfEasy η οποία προσφέρει VPN υπηρεσίες

    .
    Η Opera σε μια προσπάθεια να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στους χρήστες των browsers της, απέκτησε την εταιρία SerfEasy, η οποία προσφέρει εύκολες στην χρήση VPN υπηρεσίες. Αυτές τις υπηρεσίες η Opera σκοπεύει να τις ενσωματώσει στα προϊόντα της και με αυτόν τον τρόπο να αυξήσει ίσως το ενδιαφέρων των χρηστών για αυτά.

     

    Opera SurfEasy



    Αν και το VPN δεν είναι η απόλυτη λύση ασφάλειας, παρόλα αυτά προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας ανάμεσα στους χρήστες και σε αυτούς που ενδεχομένως τους στοχοποιήσουν. Τα VPN είναι ιδιαίτερα χρήσιμα, δεδομένου ότι κωδικοποιούν την κίνηση αυτόματα, με αποτέλεσμα συνδέσεις σε WiFi hotspots αμφιβόλου αξιοπιστίας ή επισκέψεις σε ιστοσελίδες που δεν κωδικοποιούν την κίνηση που περνάει μέσα από αυτές, να γίνονται πλέον πιο ασφαλείς. Επιπλέον όταν κάποιος σερφάρει μέσω ενός VPN δεν φαίνεται η IP του, αλλά η IP ενός server της εταιρίας που προσφέρει το VPN σε κάποια άλλη χώρα. Αυτό ενισχύει την προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη, ενώ επιπλέον μπορεί να επιτρέψει την πρόσβαση σε ιστοσελίδες και υπηρεσίες οι οποίες θα ήταν μπλοκαρισμένες με χρήση ενός κλασικού browser.

    Η SurfEasy διατηρεί servers σε Ηνωμένες Πολιτείες, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Σιγκαπούρη, Βραζιλία και Γερμανία, αν και δεν αποκλείεται η Opera να αυξήσει αυτή την λίστα. Δεν διατηρεί αρχεία με την δραστηριότητα των χρηστών που χρησιμοποιούν την υπηρεσία της και η Opera σκοπεύει να ακολουθήσει επίσης αυτή την πολιτική. Αν και μέχρι στιγμής η SurfEasy έθετε όριο τα 500MB δωρεάν κίνησης ανά μήνα μέσα από τους servers της, η Opera θα μπορούσε, είτε να αυξήσει αυτό το νούμερο, είτε να κάνει δωρεάν την υπηρεσία για όλους τους χρήστες.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.