Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Oppo δουλεύει πάνω σε ένα κινητό με εξαιρετικά λεπτά bezels στα πλάγια

    .
    Φωτογραφίες που βγήκαν στην δημοσιότητα μέσω του MyDrivers, αλλά και ένα βίντεο μέσω του Κινέζικου Edgadget, δείχνουν ότι η Oppo δουλεύει πάνω σε ένα κινητό το οποίο έχει τόσο λεπτά πλαϊνά bezels, που ουσιαστικά δείχνει για bezel-less smartphone.

     

    oppo bezel less phone 1

     

    Πριν λίγο καιρό το GSMArena είχε φέρει στην δημοσιότητα μια πατέντα που είχε καταθέσει η Oppo στην Κίνα για μια μέθοδο με την οποία μπορούσε να κρύψει μέρος του bezel, δίνοντας την εντύπωση στον θεατή ότι η οθόνη καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια από αυτήν που στην πραγματικότητα καταλαμβάνει.

     

    oppo patent

     

    Δεν αποκλείεται το νέο μοντέλο της Oppo να αξιοποιεί αυτή την τεχνική, επιτυγχάνοντας σχετικά παρόμοιο bezel-less εφέ με αυτό μιας κυρτής οθόνης, χωρίς όμως το επιπλέον κόστος κατασκευής αυτής. Μένει να δούμε βέβαια και το κατά πόσο στα όρια της οθόνης θα υπάρχει κάποια παραμόρφωση της εικόνας ή όχι, καθώς και αν η οθόνη θα είναι πιο ευαίσθητη σε σχέση με μια τυπική οθόνη.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.