Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Patriot ανακοίνωσε τις νέες Viper 4 3600MHz Dual-Channel μνήμες

    Σχεδιασμένες με ειδικές ψύκτρες υψηλής απόδοσης για να αντέχουν σε απαιτητικά συστήματα παρέχοντας σταθερότητα, οι Patriot Viper 4 μνήμες τρέχουν σε εντυπωσιακά timings των 17-18-18-36 με τάση μόνο 1.35V.

     

    Το διπλό κιτ των 3600MHz Viper 4 είναι το πιο γρήγορο της Patriot από την κυκλοφορία του κιτ 3400MHz το οποίο είχε κυκλοφορήσει αρχές Σεπτεμβρίου. Για όσους ψάχνουν μνήμες για την αναβάθμιση τους συστήματός τους ή την συναρμολόγηση νέου, οι νέες αυτές μνήμες της Patriot είναι οι ιδανικές.

     

    13a

     

    Η σειρά μνημών Viper 4 της Patriot είχε αρχικά κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2015 και συμπεριλάμβανε τετραπλά κιτ των 16GB και των 32GB που έτρεχαν στα 2400MHz μέχρι και τα 3000MHz με τάση 1.2-1.35 volts. Η Patriot συνεχίζει να επεκτείνει την σειρά μνημών υψηλών αποδόσεων ειδικά για gamers, και για όσους ψάχνουν υψηλές ταχύτητες.

     

    "Η σειρά μας Viper 4 συνεχίζει να φτάνει σε νέα ύψη με την τελευταία μας κυκλοφορία των μνημών στα 3600MHz συνδυαζόμενες με την νέα πλατφόρμα της Intel", δήλωσε ο Les Henry, VP of Engineering της Patriot. "Θα συνεχίζουμε να ελέγχουμε κάθε IC πριν τo τοποθετήσουμε πάνω στο module για να εξασφαλίσουμε σταθερότητα και αξεπέραστη απόδοση για τους πελάτες μας."

     

    Είναι συμβατές με το πρότυπο XMP 2.0 και έτσι έχουν τη δυνατότητα εύκολου υπερχρονισμού μέσω των προκαθορισμένων προφίλ, διατηρώντας παράλληλα τη δυνατότητα να αλλάξουν οι ρυθμίσεις του SPD μέσα από το BIOS. Συνοδεύονται από εγγύηση εφόρου ζωής με το εξαιρετικό service, και την συμβατότητα με τα μοντέρνα συστήματα

     

    Οι μνήμες Patriot Viper 4 3600MHz dual kit είναι άμεσα διαθέσιμες με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 169.99 δολάρια στις Η.Π.Α.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.