Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η PayPal εγκαινιάζει την υπηρεσία αγοραπωλησίας κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο

    Η εταιρία PayPal, o αμερικανικός γίγαντας διαδικτυακών πληρωμών, δήλωσε τη Δευτέρα ότι θα επιτρέψει στους Βρετανούς πελάτες του να αγοράζουν, να διατηρούν και να πωλούν ψηφιακά νομίσματα, ξεκινώντας από αυτήν την εβδομάδα. Αυτή η κίνηση, σηματοδοτεί την πρώτη διεθνή επέκταση της υπηρεσίας διαχείρισης κρυπτονομισμάτων της PayPal, η οποία ξεκίνησε στις ΗΠΑ τον Οκτώβριο του περασμένου έτους.

    "Τα πήγαινε πολύ καλά στις ΗΠΑ. Αναμένουμε ότι θα πάει καλά στο Ηνωμένο Βασίλειο", δήλωσε στο CNBC ο Jose Fernandez da Ponte, γενικός διευθυντής της PayPal για τεχνολογίες blockchain, κρυπτογράφηση και ψηφιακά νομίσματα. 

    Η λειτουργία κρυπτογράφησης PayPal επιτρέπει στους πελάτες να αγοράζουν ή να πωλούν bitcoin, μετρητά bitcoin, ethereum ή litecoin αξίας από μόλις μία λίρα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να παρακολουθούν τις τιμές των κρυπτονομισμάτων σε πραγματικό χρόνο και να βρίσκουν εκπαιδευτικό περιεχόμενο προς αγορά.

    Όπως και η αμερικανική έκδοση του προϊόντος, η PayPal βασίζεται στην Paxos, μια εταιρεία ψηφιακών νομισμάτων που ρυθμίζεται από τη Νέα Υόρκη. Για να ξεκινήσει η υπηρεσία για την αγορά και πώληση κρυπτονομισμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, η PayPal δήλωσε ότι έχει συνεργαστεί με σχετικές βρετανικές ρυθμιστικές αρχές.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.