Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Phanteks ανακοίνωσε τα Eclipse P400 και P400S

    .
    Τα νέα Eclipse P400 και P400S βασίζονται στην εσωτερική σχεδίαση που έχουν τα κουτιά της σειράς Enthoo, προσφέροντας ιδιαίτερα φιλικά χαρακτηριστικά, τα οποία έχουν σκοπό να βοηθήσουν τον απλό χρήστη, αλλά και τον επαγγελματία που συνθέτει πολλά συστήματα, να στήσουν γρήγορα και εύκολα ένα PC.

     


    Eclipse P400S Window Exploded view glacier white 2k

     


    Τα νέα κουτιά είναι πλήρως κατασκευασμένα από μέταλλο εξωτερικά, διαθέτουν φίλτρα για την σκόνη, θέση για ψυγείο υδρόψυξης έως και 360 χιλιοστών μπροστά, κάλυμμα στο κάτω μέρος που κρύβει και απομονώνει το τροφοδοτικό, καθώς και εξωτερικό ελεγχόμενο RGB φωτισμό, με προαιρετικά την δυνατότητα να δεχτούν φωτισμό και εσωτερικά. Υποστηρίζονται μητρικές με διαστάσεις από mini ITX, έως και E-ATX, σύστημα ψύξης επεξεργαστή με ύψος έως και 170 χιλιοστά, καθώς και κάρτες γραφικών με μήκος έως και 395 χιλιοστά, εφόσον δεν τοποθετηθεί επιπλέον κλουβί για δίσκους. Το P400S επιπλέον έχει ηχομονωτικό υλικό στα πλάγια, μπροστά και το πάνω μέρος του, καθώς και fan controller τριών θέσεων.

     


     


    Τα νέα Eclipse P400 και P400S θα είναι διαθέσιμα από τον Μάρτιο σε τρία χρώματα, σε εκδώσεις με και χωρίς παράθυρο. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής με τους φόρους θα είναι, για το μαύρο και το γκρι στην βασική έκδοση του κουτιού τα $69.99 και $79.99 για την Silent Window και Silent Closed Panel έκδοση. Οι αντίστοιχες εκδόσεις του κουτιού σε άσπρο χρώμα, θα είναι $10 υψηλότερες.

     


    Eclipse P400 Main picture 3Q satin black 2k


    Eclipse P400 Main picture 3Q anthracite grey 2k


    Eclipse P400S Main picture 3Q glacier white 2K


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.