Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Phanteks ανακοίνωσε το νέο Evolv X, αλλά και νέα εξαρτήματα για τα κουτιά της, αλλά και άλλων κατασκευαστών

    Η Phanteks ανακοίνωσε ένα νέο κουτί της σειράς Evolv. Πρόκειται για το νέο Evolv X, ένα κουτί κατηγορίας mid-tower, το οποίο, σύμφωνα με την εταιρία προσφέρει μεγάλη ευελιξία σε αυτόν που θα το επιλέξει για να στεγάσει το νέο του σύστημα. Επιπλέον η εταιρία ανακοίνωσε μια σειρά νέων εξαρτημάτων τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο με τα δικά της κουτιά, όσο και με κουτιά άλλων κατασκευαστών.

     

    Το Evolv X χαρακτηρίζεται από την υψηλή ποιότητα υλικών που έχει χρησιμοποιήσει η εταιρία για την κατασκευή του, αλλά και τον σχεδιασμό του, ο οποίος επιτρέπει την άριστη ψύξη των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του, έχοντας παράλληλα και κομψή εμφάνιση. Εσωτερικά είναι χωρισμένο σε δύο διαφορετικά διαμερίσματα, με το μεγαλύτερο εξ αυτών να φιλοξενεί την πλειοψηφία των εξαρτημάτων, και το μικρότερο εξ αυτών, στο κάτω μέρος του κουτιού, να φιλοξενεί το τροφοδοτικό και την πλειοψηφία των αποθηκευτικών μέσων. Προσφέρει αυξημένα χαρακτηριστικά στον τομέα του cable management, ενώ δεν λείπει ο ενσωματωμένος RGB φωτισμός.

     

    Phanteks Evolv X 1.jpg

     

    Phanteks Evolv X 2.jpg

     

    Phanteks Evolv X specs.jpg

     

    Μια ιδιαίτερη δυνατότητα του κουτιού, είναι η συνύπαρξη δύο συστημάτων εντός του κουτιού. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ενός προαιρετικού "Phanteks ITX Upgrade kit" και του Phanteks Revolt X (dual system) τροφοδοτικού.

     

    Phanteks Evolv X ITX dual system.jpg

     

    Το Evolv X θα είναι διαθέσιμο από τον επόμενο μήνα προς 199,90 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τα παρακάτω βίντεο, αλλά και να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα εδώ: Phanteks Evolv X

     

     

     

    Όπως αναφέρθηκε και αρχικά, η εταιρία ανακοίνωσε και νέα εξαρτήματα, τα οποία επίσης θα είναι διαθέσιμα από τον επόμενο μήνα. Σε αυτά περιλαμβάνονται riser cables(μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε κουτιά άλλων κατασκευαστών), Vertical GPU bracket(μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε κουτιά άλλων κατασκευαστών), το ITX Upgrade Kit για προσθήκη δεύτερου συστήματος εντός του Evolv X, αλλά και bracket για αποθηκευτικά μέσα των 3,5''. Στον παρακάτω πίνακα μπορεί να δείτε τις ονομασίες τους, τον κωδικό προϊόντος και τις τιμές.

     

    Phanteks accessories.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.