Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Pioneer ανακοίνωσε το νέο της Ultra HD Blu-Ray drive, BDR-211UBK

    Για πολύ κόσμο τα οπτικά μέσα αποθήκευσης ανήκουν στο παρελθόν. Πολύς κόσμος όμως επιθυμεί να βλέπει ταινίες στην μέγιστη δυνατή ποιότητα εικόνας, οπότε ένα Ultra HD Blu-Ray player θα μπορούσε να βρίσκεται εντός της λίστας του απαραίτητου εξοπλισμού. Η Pioneer ανακοίνωσε ένα νέο UHD Blu-Ray player, ειδικά για χρήση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

     

    Το BDR-211UBK είναι φαινομενικά ένα τυπικό οπτικό μέσο αποθήκευσης το οποίο κάποιος μπορεί να εισάγει σε μια 5,25'' θέση του κουτιού του. Στις δυνατότητές του, εκτός από Playback για τα UHD Blu-Ray δισκάκια, περιλαμβάνεται και η δυνατότητα εγγραφής δίσκων Blu-Ray, DVD και CD. Μαζί με το drive η Pioneer δίνει και πλήθος προγραμμάτων, τα PowerDVD 14 UHD-BD, Power2Go 8, PowerDirector 14 LE, PhotoDirector 5 LE, InstantBurn 5 και Label Print 2.5. Το PowerDVD 14 UHD-BD είναι απαραίτητο για αναπαραγωγή ταινιών 4K/UHD Blu-ray στον υπολογιστή.

     

    58c8194206ece-BDR-211UBK1.jpg

     

    Να σημειωθεί εδώ ότι, απαραίτητη προϋπόθεση για την τοποθέτηση του BDR-211UBK σε έναν υπολογιστή, για αναπαραγωγή ταινιών που απαιτούν υποστήριξη για το PlayReady 3.0 DRM, είναι η ύπαρξη τελευταίας γενιάς hardware στο σύστημα, το οποίο σημαίνει επεξεργαστές Intel Kaby Lake και κάρτες γραφικών Nvidia GeForce 10 και AMD Radeon RX 400.

     

    Το νέο BDR-211UBK θα είναι διαθέσιμο προς το τέλος του Μάρτη, με τιμή $129,99.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.