Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Raijintek κυκλοφόρησε το δίχωρο ATX κουτί Paean

    H Raijintek ανακοίνωσε το νέο της κουτί Paean, ακολουθώντας τη μόδα στον σχεδιασμό κουτιών κατασκευάζοντάς το από αλουμίνιο και γυαλί.

    Η εταιρία δήλωσε ότι το Paean σχεδιάστηκε για χρήση ως καθημερινό αλλά και gaming κουτί, αλλά το παρουσιάζει και ως ένα έργο τέχνης.

     

    RaiJintek-Paean.jpg

     

    Ο σχεδιασμός του κουτιού ενισχύει αυτόν τον ισχυρισμό αφού το Paean διαθέτει μία βάση από αλουμίνιο, δύο πλευρές από ενισχυμένο γυαλί 5.0mm και ένα απαλό φινίρισμα ανοδιωμένου αλουμινίου στην εσωτερική βάση.Το αποτέλεσμα είναι ένα κουτί που προσφέρει μία πλήρη εικόνα των εσωτερικών εξαρτημάτων αλλά παράλληλα επιτρέπει την πολύ καλή διαχείριση των καλωδίων και την τοποθέτηση υψηλής ποιότητας υδρόψυξης με ψυγεία μήκους 240, 280 και 360 mm. To μέγιστο ύψος της ψύκτρας του επεξεργαστή μπορεί να είναι 140mm.

     


    Το Paean είναι έτσι σχεδιασμένο ώστε να χωρίζει τα αποθηκευτικά μέσα και το τροφοδοτικό, το οποίο μπορεί να έχει μήκος μέχρι 200mm, από τα υπόλοιπα εξαρτήματα του συστήματος τα οποίο τοποθετούνται στο δεύτερο διαμέρισμα. Υποστηρίζει την τοποθέτηση τριών δίσκων 2.5" και τριών δίσκων 3.5". Η τοποθέτησή τους γίνεται εύκολα χωρίς εργαλεία με ειδικές αντικραδασμικές βίδες στο πίσω μέρος του συρταριού της μητρικής. Υποστηρίζονται μητρικές ATX, micro-ATX, και mini-ITX. Το μέγιστο μήκος της κάρτας γραφικών μπορεί να είναι μεχρι 310mm ακόμα και σε διάταξη SLI / CROSS FIRE.

     

    To Paean είναι διαθέσιμο από το δίκτυο μεταπωλητών της εταιρίας με την προτεινόμενη λιανική τιμή των 186 δολαρίων.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.