Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Razer εξαγόρασε την THX

    Η Razer ανακοίνωσε ότι εξαγόρασε την εταιρία που είχε ιδρύσει ο George Lucas το 1983, την THX, η οποία σύμφωνα με την Razer θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα.

     

    Η THX η οποία είναι γνωστή για το σύστημα ήχου το οποίο στο παρελθόν κυριαρχούσε στις κινηματογραφικές αίθουσες με το γνωστό "Deep Note", το οποίο ακουγόταν στην αρχή κάθε ταινίας που το υποστήριζε, ανήκει πια στην εταιρία κατασκευής gaming περιφερειακών αλλά και laptop. Δυστυχώς για την εταιρία η ανταγωνίστρια εταιρία Dolby, είναι αυτή που δεσπόζει στον τομέα αυτόν στις μέρες μας.

     

     

    H THX θα συνεχίσει με την ίδια διοίκηση και το προσωπικό της των 50 ατόμων. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του  THX CEO, Ty Ahmad-Taylor : "Με στόχο την ποιότητα, τον σχεδιασμό και τις καινοτομίες, η Razer υποστηρίζει το όραμά μας να βελτιώσουμε και να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή οπτικοακουστική εμπειρία στο κοινό παγκοσμίως".

     

     Το ποσό της εξαγοράς δεν έγινε γνωστό, αλλά η Razer έκανε γνωστά τα σχέδιά της για την THX, η οποία δήλωσε ότι εργάζεται ώστε να δώσει την πιστοποίησή της και σε ακουστικά, σε συσκευές επαυξημένης και εικονικής πραγματικότητας, εκτός από τις κλασσικές συσκευές όπως ηχεία, laptops αλλά και οθόνες από τη Razer.

     

     

     

    Έγινε επεξεργασία από acct


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.