Jump to content



  • UltraB
    UltraB

    Η Razer παρουσίασε 3 νέα κουτιά και φυσικά το RGB στοιχείο δεν μπορούσε να λείπει από αυτά

    Η Razer ολοκλήρωσε τις ανακοινώσεις της στην CES 2019 παρουσιάζοντας τρία νέα κουτιά για επιτραπέζιους υπολογιστές. Το κοινό στοιχείο αυτών δεν είναι άλλο από το RGB με την Razer να στοχεύει σε εκείνους που θέλουν να προσθέσουν λίγο ακόμα παραπάνω RGB στην ζωή τους.

     

    Έτσι, η Razer σε συνεργασία με την Lian Li αυτή την φορά (στο παρελθόν έχει συνεργαστεί επίσης με την NZXT και την Antec), μας παρουσιάζουν το "Designed by Razer" Lian Li O11 Dynamic. Πρόκειται για ένα mid-tower κουτί, το "πρώτο του είδους" του σύμφωνα με την Razer, που θα εξοπλίζεται με Chroma φωτισμό ελεγχόμενο από την σουίτα λογισμού της, Synapse 3. Στο συγκεκριμένο μάλιστα, στο μπροστινό του τζάμι θα βρίσκεται το χαρακτηριστικό λογότυπο της Razer το οποίο θα πλαισιώνεται από λωρίδες φωτισμού "Chroma".

     

    15_34644216_1057827364372291_20710202979

     

    Η ίδια η Razer επίσης εργάστηκε σκληρά για να σχεδιάσει τα δικά της mid-tower κουτιά. Αυτά δεν είναι άλλα από τα νέα Razer Tomahawk και Tomahawk Elite. Και τα δύο από αυτά θα προσφέρονται σε μαύρο χρώμα και φυσικά με το λογότυπο της Razer στο εμπρόσθιο τμήμα τους, καθώς και Chroma φωτισμό στο κάτω μέρος τους.

     

    Το Tomahawk Elite ωστόσο πάει τα πράγματα ακόμα περαιτέρω με τα πλευρικά πάνελ του πάνελ να είναι από γυαλί, τα οποία θα ανοίγουν προς τα επάνω για ακόμα πιο γρήγορη πρόσβαση στα σωθικά του υπολογιστή σας. Το Tomahawk Elite έρχεται επίσης έτοιμο να υποστηρίξει πληθώρα υδρόψυκτων λύσεων σύμφωνα με την Razer.

     

    Και όταν τα πράγματα στο εσωτερικό του αρχίσουν να θερμαίνονται, το συγκεκριμένο κουτί προσφέρει ένα υδραυλικά τροφοδοτούμενο πάνω κομμάτι, το οποίο θα είναι σε θέση να ανοίξει από μόνο του για την επίτρεψη αύξησης του αερισμού.

     

     

    Τέλος, το Lian Li O11 Dynamic αναμένεται να έρθει στα ράφια των καταστημάτων μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2019 στην τιμή των $170. Όσο αφορά την τιμολόγηση των Razer Tomahawk, δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν αλλά η εταιρία αναφέρει ότι αναφέρει ότι αναμένετε να διατεθούν στην αγορά μεταξύ του Q2 και Q3 του 2019.

     

    oQKKhun.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.