Jump to content



  • tommybertsen
    tommybertsen

    Η Samsung ίσως κυκλοφορήσει το Galaxy Note με κάμερα στο S-Pen

    samsung_s_pen_camera_patent_1.jpg

     

    Σε μία προσπάθεια της να κάνει το νέο της Galaxy Note με όσο το δυνατόν λιγότερα bezels και χωρίς notch στην κορυφή, η Samsung φαίνεται να αποκαλύπτει μία νέα πατέντα, σύμφωνα με την οποία τοποθετεί Camera στο S-Pen, το οποίο συνοδεύει παραδοσιακά την συσκευή.

     

    Η Samsung ήταν η πρώτη εταιρεία που έφερε τις μεγάλες οθόνες στην αγορά (Phablets) με την σειρά note, και επιχειρεί να την εξελίξει ακόμη περισσότερο. Η προσθήκη του S-Pen έκανε πολλούς να αγαπήσουν την εν λόγω σειρά και να γίνει αναντικατάστατη. 

     

    Το S-Pen σύμφωνα με την πατέντα, θα επικοινωνεί ασύρματα με το κινητό και θα μεταφέρει τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν με αυτό μεταξύ άλλων. Φαίνεται πως ο σένσορας θα βρίσκεται στην κορυφή του S-Pen, ο οποίος μάλιστα θα υποστηρίζει και οπτικό ζουμ. 

     

    Σημαντικά οφέλη μπορεί να προκύψουν από την χρήση μιας τέτοιας κάμερας, όπως η λήψη δύσκολων και ασυνήθιστων φωτογραφιών, καθώς και η πλήρης εξάλειψη του notch. Ωστόσο δεν είναι σαφές αν θα μπορεί η κάμερα να χρησιμοποιηθεί αντί της εμπρόσθιας για χρήσεις όπως βίντεο κλήσεις και άλλες παρόμοιες.


    Επίσης άγνωστο είναι το πόσο έτοιμη μπορεί να είναι αυτή η τεχνολογία, ώστε να κυκλοφορήσει στο επόμενο Galaxy Note. Με την παρουσίασή του να πλησιάζει, φαντάζει αδύνατο να συμβεί.

     

    Τα πρώτα δείγματα γραφής με S-Pen που συνδέεται ασύρματα με την συσκευή, πάντως, έχουν δοθεί από την πρόσφατη κυκλοφορία του Galaxy Note 9.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.