Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Samsung ανακοίνωσε το νέο χαρακτηριστικό "Remote Access" για τις νέες της Smart TVs

    Οι νέες Smart TVs της Samsung που θα ανακοινωθούν για το 2019, θα περιλαμβάνουν ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο ονομάζεται "Remote Access". Αυτό θα επιτρέπει στον κάτοχο της Smart TV να χειρίζεται συσκευές όπως τον υπολογιστή, το tablet του ή το smartphone, μέσα από τη Smart TV του.

     

    Οι κάτοχοι των Smart TVs θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν προγράμματα και εφαρμογές, αλλά και να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες για αυτές, αλλά είναι διαθέσιμες για υπολογιστές και smartphones, μέσα από τις έξυπνες τηλεοράσεις τους. Μάλιστα θα μπορούν να χρησιμοποιούν συσκευές εισόδου, όπως το πληκτρολόγιο και το ποντίκι για ακόμα πιο εύκολη χρήση. Χάρη στο Remote Access, δεν θα απαιτείται, για παράδειγμα, η χρήση κάποιου καλωδίου HDMI για τη σύνδεση του υπολογιστή στην τηλεόραση, αλλά ο υπολογιστής και η τηλεόραση θα μπορούν να βρίσκονται σε διαφορετικά δωμάτια του σπιτιού. Χάρη στο "remote Access" θα παρέχεται και η δυνατότητα για πρόσβαση σε υπηρεσίες cloud, οπότε κάποιος θα μπορεί να δουλεύει εύκολα με τα αρχεία και τα έγγραφα του, χρησιμοποιώντας την Smart TV του.

     

    Το Remote Access θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, χάρη στην τεχνολογία VMware Horizon της VMware. Όσον αφορά το θέμα της ασφάλειας, η Samsung έχει ενσωματώσει και την αποκλειστική της πλατφόρμα Knox στο Remote Access. Η εν λόγω τεχνολογία αξιοποιείται στη Smart TVs της Samsung, ήδη από το 2015 και λαμβάνει συχνά αναβαθμίσεις προκειμένου να παρέχει συνεχή και αξιόπιστη ασφάλεια.

     

    Samsung-Remote-Access_1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.