Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Samsung ανακοινώνει τη χρήση Radeon GPU τεχνολογίας μέχρι το 2021

    Η Samsung αποκάλυψε στην τελευταία ανακοίνωση αποτελεσμάτων τριμήνου, ότι θα χρησιμοποιεί τεχνολογία Radeon RDNA στις συσκευές της μέσα σε χρονικό διάστημα περίπου 2 ετών. Η αξιοποίηση των Radeon GPUs ήταν αναμενόμενη μετά την στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών που ανακοινώθηκε τον Ιούνιο, αλλά πλέον επισήμως τίθεται και το χρονοδιάγραμμα που θα δούμε τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

     

    Η AMD από την πλευρά της ανακοίνωσε στην αντίστοιχη εκδήλωση για τα αποτελέσματα τριμήνου της εταιρείας, ότι από αυτή τη συνεργασία προέκυψαν περίπου $100 εκατομμύρια στον τζίρο της εταιρείας.

     

    Όλα αυτά οδηγούν στην άποψη ότι η mobile GPU τεχνολογία της AMD πρόκειται να δώσει μια ισχυρή ώθηση στην επιτάχυνση των mobile γραφικών, που χρειάζεται η Samsung προκειμένου να αντιμετωπίσει την Qualcomm. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Adreno GPU που χρησιμοποιεί η Qualcomm είναι και αυτό δημιούργημα της ATI πριν την εξαγορά της τελευταίας από την AMD.  


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.