Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Samsung αναμένεται να μειώσει τις τιμές της στις μνήμες

    .
    Οι τιμές των μνημών είναι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα σταθερές, διατηρώντας τα περιθώρια κέρδους των κατασκευαστών σε σχετικά ικανοποιητικά επίπεδα. Η όποια μείωση το τελευταίο χρονικό διάστημα οφειλόταν κυρίως στην μείωση της ζήτησης σε PCs, tablets και άλλες συσκευές.

     

    Η Samsung, σε αντίθεση με τους ανταγωνιστές της που χρησιμοποιούν τεχνολογίες κατασκευής των 25nm και 28nm, κατασκευάζει μεγάλο μέρος των μνημών της με την τεχνολογία των 20nm. Η χρήση των 20nm μειώνει το κόστος παραγωγής, επιτρέποντας στην Samsung να ρίξει τις τιμές διατηρώντας ικανοποιητικά περιθώρια κέρδους. Η Samsung φαίνεται να είναι έτοιμη να μειώσει τις τιμές της όχι μόνο στις μνήμες για PCs, αλλά και για φορητές συσκευές, κάτι το οποίο θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στα οικονομικά των δύο άλλων μεγάλων κατασκευαστών, την SK Hynix και την Micron, αλλά παράλληλα θα ωφελήσει τον τελικό καταναλωτή.

     

    samsung 64gb Tsv ddr4 dram module

     

    Αν και κατέχει ήδη ηγεμονική θέση στην αγορά, θέση την οποία αναμένεται να ενισχύσει με την κατασκευή του νέου της εργοστασίου κόστους 23,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η εταιρία φαίνεται να έχει βάλει στόχο να αυξήσει ακόμα περαιτέρω τα ποσοστά της στην αγορά, μια αγορά της οποίας η αξία, σύμφωνα με το DRAMeXcghange, θα φτάσει τα 52,3 δισεκατομμύρια φέτος.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.