Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Samsung αποκάλυψε μια νέα οθόνη η οποία καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο πάνω στο γραφείο

    Η Samsung ετοιμάζεται να παρουσιάσει νέα προϊόντα στην CES 2019 και ένα από αυτά είναι το λεγόμενο "Space Monitor". Δεν πρόκειται για κάποιο διαστημικό monitor, αλλά για μία οθόνη η οποία υπόσχεται να επιστρέψει σε σας τον ωφέλιμο χώρο του γραφείου σας, καταλαμβάνοντας μόνο ελάχιστο χώρο πάνω σε αυτό.

     

    Η οθόνη δεν έχει κάποια συνηθισμένη ευρεία βάση, αλλά έχει ένα στήριγμα στυλ σφιγκτήρα που συνδέεται στην άκρη του τραπεζιού. Η όλη ιδέα θυμίζει την χρήση ενός βραχίονα οθόνης(monitor mount), αλλά ίσως με μικρότερη λειτουργικότητα σε σχέση με έναν καλό βραχίονα ο οποίος θα έδινε τη δυνατότητα να φέρει κάποιος την οθόνη στην ιδανική θέση προς αυτόν. Η βάση της Samsung επιτρέπει απλά τη δυνατότητα να φέρει κάποιος την οθόνη πιο κοντά προς το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, αλλάζοντας παράλληλα και τη γωνία της οθόνης ως προς αυτόν. Σε συνδυασμό με την μειωμένη χρήση χώρου πάνω στο γραφείο, παρέχεται επίσης η δυνατότητα δρομολόγησης των καλωδίων μέσα από τη βάση, ώστε να επιτυγχάνεται ένα πολύ καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα.

     

    Samsung Space Monitor 3.jpg

     

    Όσον αφορά μοντέλα, τιμές και διαθεσιμότητα, το "Space Monitor" θα είναι διαθέσιμο στις 27 ίντσες με QHD ανάλυση, δηλαδή 2560 X 1440 pixels, καθώς και στις 31,5 ίντσες με ανάλυση 4K, δηλαδή 3840 X 2160 pixels. Και τα δύο έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους στις σελίδες του Amazon. Σύμφωνα με το Amazon, το μοντέλο των 27 ιντσών κοστολογείται προς 399 δολάρια, ενώ αυτό των 31,5 ιντσών προς 499 δολάρια. Και για τα δύο αναφέρεται ημερομηνία έναρξης διαθεσιμότητας η 23η Φεβρουαρίου.

     

    Samsung Space Monitor 1.jpg

     

    Samsung Space Monitor 2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.