Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Samsung αποκάλυψε το νέο Galaxy Note 8

    Όπως αναμενόταν η Samsung προχώρησε σήμερα στην αποκάλυψη του νέου της κορυφαίου Galaxy Note 8. Το Galaxy Note 8 έρχεται με μεγάλη οθόνη και το αναμενόμενο κορυφαίο hardware, που θα περίμενε κάποιος από μια συσκευή σαν και αυτή. Με το Note 8, η Samsung σκοπεύει να κλείσει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τις άσχημες εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν με το περσινό Note 7 και τα προβλήματά του με την μπαταρία του, που οδήγησαν στην απόσυρσή του από την αγορά.

     

    Το Galaxy Note 8 έρχεται με Super AMOLED οθόνη των 6,3'' λίγο μεγαλύτερη από αυτή του S8+. Η ανάλυσή της οθόνης. είναι 2960 x 1440 pixels και ακολουθάει edge to edge σχεδίαση. Ο κεντρικός επεξεργαστής για την αμερικάνικη έκδοση, θα είναι ο Snapdragon 835, ενώ στις υπόλοιπες αγορές το Note 8 θα χρησιμοποιεί τον  Exynos 8895. Η μνήμη της συσκευής φτάνει τα 6GB, ενώ οι επιλογές στον αποθηκευτικό χώρο θα είναι 64GB, 128GB ή 256GB, ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί περαιτέρω μέσω κάρτας microSD. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3300mAh, ενώ το λειτουργικό είναι το Android 7.1.1.

     

    Samsung Galaxy Note 8 -1.jpg

     

    Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει σύστημα δύο καμερών των 12MP οι οποίες διαθέτουν και οι δύο OIS(Optical Image Stabilization). Η χρήση σταθεροποιητή και για τις δύο κάμερες επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών με μεγαλύτερη λεπτομέρεια και επιπλέον επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών καλύτερης ποιότητας σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού. Υποστηρίζεται επίσης 2x optical zoom, phase detection autofocus, dual-LED flash και 4K video recording στα 30fps. Η μπροστινή κάμερα είναι των 8MP.

     

    Samsung Galaxy Note 8 dimensions.jpg

     

    Στα υπόλοιπα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Note 8 έχουμε την ύπαρξη φυσικού πλήκτρου για τον ψηφιακό βοηθό της Samsung, Bixby, υποστήριξη για το DeX που επιτρέπει την σύνδεση του Note 8 με monitor, πληκτρολόγιο και ποντίκι, αλλά και το S Pen το οποίο ανάμεσα στις δυνατότητες που προσφέρει, είναι και η δυνατότητα να κρατήσει κάποιος χειρόγραφες σημειώσεις χωρίς να απαιτείται να ξεκλειδώσει την συσκευή.

     

    Samsung Galaxy Note 8 S Pen note.jpg

     

     

     

    Το Galaxy Note 8 είναι ήδη διαθέσιμο για προ παραγγελία. Η συσκευή θα αρχίσει να αποστέλλεται στους αγοραστές της στις 15 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του στα Ελληνικά μαγαζιά είναι 1029 € με το DeX Station, αξίας 149,90 €, να προσφέρεται δωρεάν(μέχρι εξαντλήσεων αποθεμάτων), σε όποιον προχωρήσει σε προ παραγγελία έως και τις 14 Σεπτεμβρίου.

     

    Samsung Galaxy Note 8 colors.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.