Jump to content



  • astrolabos
    astrolabos

    Η Samsung θα ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα νέο εργοστάσιο κατασκευής ημιαγωγών στις ΗΠΑ

    Η Samsung Electronics πρόκειται να ανακοινώσει την τοποθεσία για το νέο της εργοστάσιο παραγωγής ημιαγωγών στις Ηνωμένες Πολιτείες αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με πηγές του κλάδου. Η εταιρεία αναμένεται να αποκαλύψει λεπτομέρειες για το επενδυτικό της έργο 17 δισεκατομμυρίων δολαρίων όταν ο αντιπρόεδρος Lee Jae-yong, που επισκέπτεται αυτήν τη στιγμή τις ΗΠΑ, επιστρέψει στην πατρίδα γύρω στις 23 ή 24 Νοεμβρίου.

    Σύμφωνα με τον παγκόσμιο τεχνολογικό γίγαντα, ο αντιπρόεδρος Λι είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου στην Ουάσιγκτον, στις 19 Νοεμβρίου, για να συζητήσουν το τρέχον ζήτημα της εφοδιαστικής αλυσίδας που σχετίζεται με τους ημιαγωγούς και τα κίνητρα της ομοσπονδιακής κυβέρνησης για εταιρείες κατασκευής τους.

    Συγκεκριμένα, έχουν γίνει εκτενείς συζητήσεις για τον ρόλο της Samsung στην επίλυση του προβλήματος της προμήθειας chip. Ο αντιπρόεδρος φάνηκε επίσης ότι αποφάσισε να χτίσει ένα εργοστάσιο κατασκευής τσιπ στις ΗΠΑ και το εξήγησε στους αξιωματούχους.

    Η Samsung φέρεται να εξετάζει τις πόλεις Τέιλορ και Όστιν, που βρίσκονται και οι δύο στην πολιτεία του Τέξας των ΗΠΑ για την τοποθεσία του νέου εργοστασίου, αλλά η άποψη του κλάδου είναι ότι η πόλη Τέιλορ έχει αναδειχθεί ως ο ισχυρότερος υποψήφιος καθώς η πόλη έχει προσφέρει ένα πακέτο κινήτρων στην εταιρεία.

    Σε σχέση με αυτό, μια πηγή από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, η οποία είχε μια συζήτηση με τον αντιπρόεδρο, είπε: «Η εταιρεία κοιτάζει να ανακοινώσει επίσημα την τοποθεσία αυτή την εβδομάδα».


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.