Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Scythe ανακοίνωσε την νέα Kotetsu Mark II

    Η Ιαπωνική Scythe φημίζεται για τα προϊόντα που έχουν σχέση με την ψύξη ενός υπολογιστή. Το τελευταίο της προϊόν είναι η ψύκτρα επεξεργαστή Kotetsu Mark II, η οποία σύμφωνα με την Scythe, είναι σε θέση να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις που θα μπορούσε να περιμένει κάποιος, από ένα προϊόν στην κατηγορία τιμής της.

     

    Η νέα Kotetsu Mark II αποτελεί μια βελτιωμένη έκδοση της αρχικής Scythe Kotetsu, που αν και διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά της πρώτης έκδοσης, προσφέρει βελτιώσεις τόσο στον τομέα της αισθητικής, όσο και στον τομέα των επιδόσεων. Μία από αυτές τις βελτιώσεις είναι η υιοθέτηση ασύμμετρης σχεδίασης με την ελαφριά μετατόπιση του κυρίως σώματος της ψύκτρας, έτσι ώστε αυτό να είναι μακρύτερα από το πρώτο PCIe, αλλά και τις μνήμες. Χάρη στην νέα σχεδίαση, εξασφαλίζεται μεγαλύτερη συμβατότητα με τις κάρτες γραφικών που διαθέτουν ογκώδη συστήματα ψύξης, καθώς και με μνήμες που διαθέτουν ψηλές ψύκτρες. Βελτιώσεις στην μέθοδο κατασκευής, εξασφαλίζουν επίσης υψηλότερες επιδόσεις από την νέα Kotetsu Mark II, έναντι του αρχικού μοντέλου. Στον τομέα της αισθητικής, η νέα έκδοση διαθέτει νέο αλουμινένιο επάνω κάλυμμα, καθώς και επινικελωμένα heatpipes και βάση.

     

    Skythe Kotetsu Mark II 2.jpg

     

    Skythe Kotetsu Mark II 1.jpg

     

    Skythe Kotetsu Mark II 5.jpg

     

    Η νέα Kotetsu Mark II διαθέτει τέσσερα χάλκινα heatpipes και χάλκινη βάση, όλα επινικελωμένα, με το κυρίως σώμα της να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Το ύψος της είναι 154 χιλιοστά, με το βάρος της να φτάνει τα 645 γραμμάρια. Ο ανεμιστήρας της ψύκτρας ανήκει στην σειρά PWM ανεμιστήρων Kaze Flex 120 PWM, χρησιμοποιεί FDB bearing αποκλειστικής σχεδίασης της Scythe και έχει μεταβλητή ταχύτητα περιστροφής από 300 έως 1200 στροφές το λεπτό. Η Kotetsu Mark II χρησιμοποιεί το τρίτης γενιάς σύστημα στερέωσης Hyper Precision Mounting System (H.P.M.S.), το οποίο είναι συμβατό με Intel LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011(V3) και LGA2066, καθώς και AMD AM2(+), AM3(+), FM1, FM2(+) και AM4.

     

    Skythe Kotetsu Mark II 4.jpg

     

    Η νέα Scythe Kotetsu Mark II, έχει κωδικό μοντέλου SCKTT-2000 και είναι άμεσα διαθέσιμη στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 29,5 ευρώ, χωρίς του φόρους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.